Advert
Advert
Advert

YAYLACI: AMACIM AYRIMCILIK DEĞİL HALKIMIZA HİZMET OLACAKTIR

“Amacım köyler, muhtarlar arasında ayrımcılık değil hizmet olacaktır. Bütün köylerimizi ve köylülerimizi kucaklayacağız.”

YAYLACI: AMACIM AYRIMCILIK DEĞİL HALKIMIZA HİZMET OLACAKTIR
Bu içerik 2095 kez okundu.
Advert

 

    -Yeter KÖMEÇÇİ-

    Devrek’te uzun yıllar devlet memurluğu yaptıktan sonra emekli olan Şener Yaylacı, İl Genel Meclisi Üyesi seçildiğinde amacının, partisinin ilke ve prensipleri doğrultusunda halka hizmet olacağını, bildirdi.

    Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)’nden Devrek İl Genel Meclisi aday adayı olan Devrek’in tanınmış ve sevilen simalarından  Şener Yaylacı, 31 Mart  yerel seçimlerinde halkın teveccühleriyle İl Genel Meclisi Üyesi olacağını belirterek, “Amacım köyler, muhtarlar arasında ayrımcılık değil hizmet olacaktır. Bütün köylerimizi ve köylülerimizi kucaklayacağız.”diye konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZIN İZİNDE DEVREK’İMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

     Geçmişten bugüne hızla Devrek ve köylerinde göçlerin sürekli artması karşısında aday olduklarını belirten Yaylacı, ”Hazırlayacağımız projelerle köylerimizin kalkınması ve köy nüfuslarımızın yeniden artması için çalışacağız. Uzun yıllar köylerde yaşayan ve köylerimizin karşılaştığı sorunları bizzat yaşayarak bilenlerdeniz. Hükümetimizin köydes projeleri ile köylerimize kazandırdığı hizmetler yanında  üretime yönelik projeler ile köylerimizin gelişmesi için mücadele edeceğiz. İlçemizin ve köylerimizin sesini ilimizde ve Ankaramızda etkin şekilde sesini duyuracağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda Devrek’imiz ve köylerimize hizmet için çalışacağız.Halkımıza hizmet için çıktığımız bu yolda, rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Destek siz değerli halkımızdan, hizmet bizlerden” dedi.

İLÇEME HİZMET ETMEK GURUR VERİCİ BİR SORUMLULUK OLACAKTIR

    Şener Yaylacı açıklamasını şöyle sürdürdü; “İnsanların koydukları hedeflere inandıkları doğrultuda başarı kazandıklarına inanıyorum. Ben de bu uğurda koyduğum hedeflerime inanarak aday adaylığı başvurumu yaptım. Hayatının neredeyse tamamını memleketimde geçiren bir birey olarak İlçeme ve İlimize hizmet etmek benim için gurur verici bir sorumluluk olacaktır. Bu nedenle memleketimin ve tüm hemşerilerimizin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını bildiğim, paylaştığım için onların derdine ortak olmak, çözüm üretmek, elimi taşın altına koymak için çalışmak istiyorum. Kısacası bu yola çıkmamın temel sebebi memleketime olan sevdamdır. İnşallah hemşerilerimizin desteğiyle ilçemizden Ak Parti’nin 4 İl Genel Meclis Üyesi seçebilirsek elimiz daha güçlü bir şekilde ilimize, ilçemize ve köylerimize gereken hizmetleri getireceğiz. Çıkmış olduğumuz bu yolda bana destek olan ve olacak herkese teşekkür ediyorum. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip eylesin”.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR