Advert
Advert
Advert

YANDAŞ YAZAR BAŞKAN SEMERCİ’Yİ TOPA TUTTU

Yandaş yazar Semerci’yi yerden yere vurdu!

YANDAŞ YAZAR BAŞKAN SEMERCİ’Yİ TOPA TUTTU
Bu içerik 3891 kez okundu.
Advert

 

     -Sercan Kapusuz-

      AKP ve Hükümete yakınlığıyla bilinen gazeteci Serdar Özsoy, AKP’li Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’ye tepki göstererek, “Mustafa başkan biraz iletişim sorunları olan başkanımız” diye yazdı.

     Devrek’te AKP’li bir grup genç tarafından yayınlanan ve AKP ile Hükümete yakınlığıyla bilinen Hamidiye Gazetesi yazarı Serdar Özsoy, AKP’li Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’nin “birisiyle konuşurken arkasını dönüverdiğini”  bu durumunda “Anlaşılmaz bir tutum” olduğuna işaretd etti.

      “SEÇİMİ CHP KAZANIR!”

      Serdar Özsoy yazısında, “Siyasetçi' nin  en önemli özelliği olan iletişim konusunda Mustafa başkanın  bu kadar zayıf olması da CHP’nin avantajına olacak bir durumdur.” ifadelerini kullanarak Devrek’te Semerci’nin böyle gitmesi durumunda seçimi CHP’nin adayının kazanacağını, belirtti.

      Özsoy yazısında şu ifadeleri kullandı, “Başkan Semerci ikili ilişkilerini düzeltmeyip işim garanti havasına girerse CHP seçimi kazanır.”

      “AKP ADAYININ DAVRANIŞLARI”

      AKP ve Hükümet’in yayın organı niteliğinde olan Hamidiye Gazetesi’nde yer alan yandaş yazar Serdar Özsoy’un yazısının konuyla ilgili bölümü şöyle: “Aday % 99 Mustafa Semerci. Mustafa başkan biraz iletişim sorunları olan bir başkanımız… Bir insan diğer insanlara normal şartlar altında karşılıklı birbirinin yüzüne bakarak konuşur… Maalesef  Mustafa başkanın bu konuda zaafı var… Konuşurken karşısındaki insanı çok da dikkate almayan tavırlar içerisinde. Bu tavrını konuşmanın 3’üncü kelimesinden sonra size arkasını döndüğünde daha iyi anlayabiliyorsunuz.. 4’üncü ve diğer kelimeleri sartına konuşmak durumunda kalıyorsunuz… Siyasetçi' nin  en önemli özelliği olan iletişim konusunda Mustafa başkanın  bu kadar zayıf olması da CHP’nin avantajına olacak bir durumdur../…/ Başkan Semerci ikili ilişkilerini düzeltmeyip işim garanti havasına girerse CHP seçimi kazanır.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR