Advert
Advert
Advert

BÜKRÜ, 18 MART ŞEHİTLERİNİ ANDI

 BÜKRÜ, 18 MART ŞEHİTLERİNİ ANDI
Bu içerik 1319 kez okundu.
Advert

 

    AKP Devrek Belediye Başkan Adayı Sezai Bükrü, 18 Mart Şehitleri anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104.yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

   Bükrü mesajında: "Çok kıymetli Devrekli hemşehrilerim  Büyük Türkiye’mizi, vatanımızı, bayrağımızı, bağımsızlık ve birliğimizi borçlu olduğumuz ecdadımızın en büyük kahramanlık destanlarından biri olan 18 Mart Çanakkale zaferimizin bu yıl 104. yıldönümü. Hepinize, hepimize kutlu olsun.Bu kutlu günde, ilk günkü şuurla, dirayetle,  milli duruşla ve gururla Çanakkale Geçilmez, Türk’e kefen biçilmez diyorum. Büyük Türkiye hedefimizin önünde set olmaya çalışanlar, birlik ve bütünlüğümüze kast edenler her zaman olduğu gibi yenilmeye ve mahcup olmaya mahkumdurlar.

    Gurur ve maneviyat dolu bu kutlu günde başta büyük önder, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize bütün vatanseverliğimle şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Ruhları şad, rahmetleri bol olsun."

SEZAİ BÜKRÜ ETKİNLİĞE DAVET ETTİ

  Bükrü, "Bu muhteşem yıldönümünde Devrek Cumhuriyet Alanında 18 Mart 2019 Pazartesi günü saat 19.30 da düzenleyeceğimiz Zafer Yemeği-Mehteran ve Semazen Gösterisi programımızda hepinizi görmekten mutluluk duyacağız."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR