Advert
Advert
Advert

USLUBAŞ: HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

 USLUBAŞ: HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK
Bu içerik 1403 kez okundu.
Advert

 

    Devrek’in Ermekoğlu Köyü muhtarlığına yeniden aday olduğunu açıklayan Mehmet Uslubaş, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarını hızlandırdı.

    Daha önce Yılancakuz ve Ermekoğlu Köyleri muhtarlıklarını 10 yıl süreyle yapan Mehmet Uslubaş, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerde yeniden Ermekoğlu Köyüne daha önce olduğu gibi bundan sonra da en iyi hizmetleri getirmek için elinden gelen cabayı göstereceğini belirtti.

    Seçimlere az bir süre kala seçim çalışmalarını hızlandıran Uşlubaş, “Köyümün hiçbir bireyini ayırt etmeden ekibimizle birlikte köylümüze hizmet için varız. Proje vaad sıralamak istemiyoruz. Sorunlarımızı ve önceliklerini belirleyip ilgili makamlarla koordinesini ve sıkı takibini yaparak en kısa zamanda çözüme kavuşmasını sağlayacağız. Halkımızdan gelen her türlü talebi titizlikle dinleyip önce yönetimimizle görüşüp gerektiğinde tüm köy halkımızla toplantılar yaparak onlarında görüşlerini alarak hayata geçirilmesini sağlayacağız. Halkımıza ekibimize ve kendimizi güveniyoruz” dedi.

   Bu kutlu görevde azalarım Sabahi Uslubaş, Mehmet Ermek, Hüseyin Bekçili, Ahmet Çelikbaş, Muharrem Ermek, Şevket Ermek, Ünsal Bekçili, Şevket Mandıracı, Çetin Çelikbaş ve ben çok değerli oylarınıza ve desteklerinize talibim” dedi.

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR