Advert
Advert
Advert

BAŞKAN BOZKURT, YABANCI KONUKLARINI AĞIRLADI

BAŞKAN BOZKURT, YABANCI KONUKLARINI AĞIRLADI
Bu içerik 889 kez okundu.
Advert

 

     Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde ilçemize gelen yabancı misafirlerini belediye başkanlığı makamında ağırladı.

    Başkan Bozkurt, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. Yıldönümü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri nedeniyle ilçemize misafir gelen Ukrayna, Macaristan, Bulgaristan, KKTC Ülkelerinden gelmiş olan öğrenciler ve temsilcilerini makamda ağırlayıp Devrek Bastonu hediye etti.

    Makamında ağırladığı yabancı konuklar, Başkan Bozkurt’a memnuniyetlerini dile getirip, Devrek Bastonu hediyesi için de teşekkür etti.

    Başkan Bozkurt da kendilerini ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını belirtip, geldikleri için konuklarına teşekkürlerini sundu.

    Başkan Bozkurt, “ Umarım misafirlerimizin bu ziyaretleriyle kurulan bu köprüler daha uzun soluklu olur ve başka şekillerde de sağlamlaştırılabilir. Bizlerin de Devrek’in adını dünyaya duyurmak, yabancı ülkelere tanıtmak için girişimlerimiz olacak, oluşturacağımız gruplarla bizler de başka ülkelere Devrek ismiyle ziyaretlerde bulunacağız, bu konuda da proje de geliştiriyoruz. Devrek’te kültürel ve sosyal boyut atlamanın zamanının geldiğinin farkındayız. Bu anlamda bugüne kadar baya ara verildi, bunu bizim tekrardan canlandırmamız gerekiyor. Ancak bunu, sadece misafir ağırlama değil de aynı zamanda Devrek’in adını herkese duyurabilmek adına misafir olarak gitme şeklinde de yapmamız gerekiyor. Devrek’in ürettikleriyle anılan bir ilçe olmasını istiyoruz, bu anlamda da herkesin desteğini bekliyoruz. Tüm konuklarıma geldikleri için tekrardan teşekkür ediyorum. Kendilerini yeniden ağırlamaktan memnuniyet duyarız, kendilerini Uluslararası Devrek Baston Festivali’miz için de konuk etmek isteriz ”dedi

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde ilçemize gelen yabancı misafirlerin tümüyle birlikte Devrek Belediyesi Nikâh Salonu’nda da bir araya gelen Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, herkese teşekkür edip, Devrek’e yeniden davet etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR