Advert
Advert
Advert

RAMAZAN AYI ETKİNLİK PROGRAMI AÇIKLANDI

Devrek Belediyesi Ramazan Ayı etkinlerine davet ediyor.

RAMAZAN AYI ETKİNLİK PROGRAMI AÇIKLANDI
Bu içerik 2024 kez okundu.
Advert

 

  Devrek Belediyesi Ramazan Ayı etkinlerine davet ediyor. Devrek Belediyesi Ramazan Ayı etkinlik programını açıkladı. Etkinlikler hakkında yapılan açıklamada; “Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında 16, 21, 23, 30 Mayıs tarihlerinde, Devrek Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek program çerçevesinde geleneksel Ramazan eğlencelerinin olmasının yanı sıra, etkinlik alanında herkese Osmanlı Macunu ve pamuk şekeri ikramı yapılacak ve çocuklara hediyeler dağıtılacaktır.

  Program kapsamında, 16, 21, 23, 30 Mayıs tarihi saat: 21.00’den sonra; Karagöz Hacivat(canlı gösteri), Meddah,  Aşuk ile Maşuk(göbek şov), Palyaço eşliğinde yarışmalar, Kavuklu ile İbiş, sihirbaz gösterisi olacaktır.” denildi.

  Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Ramazan ayı etkinlikleri hakkında yaptığı açıklamasında , “Birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığı mübarek Ramazan Ayı’nda bu duyguları daha da içten yaşamak, Ramazan geleneklerimizi canlandırmak ve Ramazan Ayı’nın manevi atmosferine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirecek olduğumuz etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyorum, katılımlarınızı bekliyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR