Advert
Advert
Advert

GENÇLER KİTAP OKUDU

Gençlik Haftası’nda Devrek’te farkındalık etkinliği

GENÇLER KİTAP OKUDU
Bu içerik 1025 kez okundu.
Advert

 

     Yeter KÖMEÇÇİ-

    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde, lise öğrencileri Devrek Cumhuriyet Alanı’nda kitap okudu.

    Devrek Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Devrek Gençlik Merkezi tarafından düzenlen kitap okuma etkinliğine ilçe genelindeki liselerden 100’ün üzerinde öğrenci katıldı.

    Devrek Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cihan Durdubaş, gençlere okuma alışkanlığının kazandırılması ve bu alanda bir farkındalık yaratmak amacıyla Cumhuriyet Alanı’nda gençlere kitap okuttuklarını, belirtti.

    Durdubaş şöyle konuştu: “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Haftası nedeniyle çocuklarımıza ve gençlerimize okuma alışkanlığı kazandırmak, milli ve manevi değerlerimizi aşılama bu alanda bir farkındalık uyandırmak istedik. Bu amaçla da ilçemiz okullarından 100’ün üzerinde öğrencimizi Cumhuriyet Alanı’nda toplayarak kitap okutuyoruz. Kitap okuyarak gençlerimizin ve çocuklarımızın düzenli okuma alışkanlığı kazanmaları hedeflenmiştir. Unutulmamalıdır ki, kitap okumak yaşam içinde kazanılması gereken en önemli alışkanlıklardan biridir.”

    Gençler, İlçe Kütüphanesinden aldıkları kitapları büyük bir sessizlik içinde okudular.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR