Advert
Advert
Advert

İSTİKLAL İLKOKULU’NDAN YILSONU ETKİNLİĞİ

İSTİKLAL İLKOKULU’NDAN YILSONU ETKİNLİĞİ
Bu içerik 1838 kez okundu.
Advert

  

   Devrek İstiklal İlkokulu tarafından öğrencilere yılsonu etkinliği düzenlendi.

   Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’de düzenlenen etkinlikte 4-D sınıfı öğrencilerinin okudukları şiirler ve hazırlıkları tiyatro gösterileri izleyenlerden büyük alkış aldı.

   Devrek İstiklal İlkokulu, 4-D sınıfı öğrencileri için düzenlenen yılsonu etkinliğine, Okul Müdürü Yılmaz Saraç, öğretmenler ve öğrenci ile veliler katıldı.

 Okul Müdürü Yılmaz Saraç, etkinliği düzenleyen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, konuşmalarına şu şekilde devam etti; Okulumuz kurulduğu 1969 yılından bugüne, her yıl yetiştirdiği, mezun verdiği öğrencilerin, toplumsal yaşamda ve üst öğrenim kurumlarında gösterdikleri başarının gururu ile yücelmektedir. Yetiştirmeye çalıştığımız mezun çocukların, eğitim yaşamlarının bundan sonraki süreçlerinde, ilçemize, ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa önemli hizmetler vererek, bu ülkenin yönetiminde önemli görevler alacak, büyük Önder Atatürk’ün gösterdiği “Muasır Medeniyetler Seviyesine Çıkmak” ilkesini yaparak, hem ailesinin, hem de bağrından koptukları Yüce Türk Milleti’nin övünç kaynakları olacaktır. Bizler Ümidi, yarınlarımızın talimatı olan bu pırlanta gibi evlatlarımızı yetiştiren, başta anne ve babaları, idarecileri, memur ve hizmetli arkadaşlarımızı en samimi duygularımla kutluyorum. Edebiyata intikal eden Hacer Kurmalı öğretmenimizin de ruhu şad olsun diyorum.  Sözlerimi burada noktalarken, bundan sonraki öğrenim hayatınızda başarılar diliyor, gözlerinizden öpüyorum.” Dedi.

    4/D sınıfı öğretmeni Aydın Taşçı İse, “Bir vedanın hüzünlü demlerini yaşıyoruz hep birlikte. Bundan 2 yıl önce öğrencilerimizle yollarımızın, kaderlerimizin buluştuğu o günlerde her biri ürkek birer kelebek gibiydiler. Bizler o tertemiz sayfalara sadece kitaplardaki bilgileri doldursaydık ve sizleri bugün öyle uğurlasaydık doğru yapmamış olurduk. Biz öğretmenlerinizi sevdiklerimizin ardından biraz hüzün ama daha çok ümitle sizleri güzel günlere uğurluyoruz. Sevgili çocuklar, insanları, canlıları sevin. Sevmek sizleri güçlü kılar. İyi bir arkadaş, iyi bir dost olun. Kendinize inanın. Başaracağınıza emin olun. Yolunuz açık olsun. Kalbim hep sizinle. Başınız sıkışırsa asla unutmayın. Biz sizleri desteklemek için her zaman buradayız. Bizler sizin yanınızdayız” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR