Advert
Advert
Advert

DEVREK’TE KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Devrek Türk Eğitim Sen İlçe Temsilciliğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

DEVREK’TE KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
Bu içerik 3426 kez okundu.
Advert

-Göksel ONBAŞI-

   Devrek Türk Eğitim Sen İlçe Temsilciliğinin  her yıl geleneksel olarak düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

   Türk Eğitim Sen Devrek İlçe Temsilciliğinin vefat eden üyeleri Sabahattin Arabacı adına düzenledikleri bu sene 11’incisini yaptıkları futbol turnuvası 12 takım ve 24 kurumun katılımıyla başladı.

   Turnuva SCU Sosyal Bilimler Lisesi- Devrek Anadolu Lisesi Birleşmesi ile Eğerci  Okulları Birleşmesi arasında oynanan karşılaşmayla start alırken, turnuvanın 31 Mayıs'a kadar süreceği bildirildi.

  Turnuvanın açılış törenin de konuşan Devrek Türk Eğitim Sen Başkanı Faruk Bulut, “Türk Eğitim Sen Devrek İlçe Başkanlığı olarak 11 yıldan beri geleneksel olarak düzenlediğimiz futbol turnuvasına bu sene 13 takım katılıyor. Hemen hemen Devrek’teki bütün okullardan katılım var. Bu yılki turnuvayı yine vefat eden üyemiz Sabahattin Arabacı adına yapıyoruz.Ayrıca ilçemizde görevleri başında vefat eden Ramazan Duru, Halil Yılmaz ve Abdurrahman İnam öğretmenlerimizi de rahmetle anıyoruz.Ruhları şad olsun..Bütün katılan takımlara başarılar diliyoruz. Bütün öğretmen arkadaşlarımızla burada dostluk ve kardeşlik duyguları içerisinde turnuvamızı sürdüreceğiz. Turnuvadaki mücadelelerimizin birbirimiz arasındaki muhabbetimizi ve bağlılığımızı artırmasını temenni, ederiz. Bu amacın daim olması dileğiyle Odabaşı halı saha tesislerine katkılarından dolayı teşekkür eder, bütün katılan takımlara başarılar diliyoruz.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR