Advert
Advert
Advert

TAŞIMALI EĞİTİM ÖĞRENCİ SERVİS ŞOFÖRLERİ BİLGİLENDİRİLDİ

Devrek’te Taşımalı Eğitim Öğrenci Servis Şoförleri Bilgilendirildi.

TAŞIMALI EĞİTİM ÖĞRENCİ SERVİS ŞOFÖRLERİ BİLGİLENDİRİLDİ
Bu içerik 1839 kez okundu.
Advert

 

    Yeter KÖMEÇÇİ-

     Devrek Misak-ı Milliye İlkokulu ile Kuvayı Milliye Ortaokulu’nda yapılan toplantı ile şoförler bilgilendirildi.

     Devrek Misak-ı Milliye İlkokulu Müdürü Ekrem Aldıbaş ve ile Kuvayı Milliye Ortaokulu Müdürü Yakup Çoraman başkanlığında yapılan bilgilendirme toplantısına bu okullara taşımalı eğitim kapsamında öğrenci taşıyan şoförler katıldı.

     Okulun öğretmenler odasında yapılan toplantıda konuşan Okul Müdürleri Aldıbaş ve Çoraman, öğrenci taşımacılığı işini yaparken yüklenici ve servis şoförlerine dikkat edecekleri hususlar hakkında uyarılarda bulundu.   

     Öğrencilerin güvenli bir şekilde evlerinden okullarına, okullarından da evlerine dönmelerinin önemini vurgulayan Okul müdürleri, şoförlerden taşıma sırasında öğrenci güvenliği için maksimum düzeyde duyarlı olunmasını, istedi.

     Taşıma kapsamında bulunan öğrencilerin, servis şoförlerine birer emanet olduklarına dikkati çeken Okul Müdürleri, “Öğrencilerimizin can güvenliği bizler için çok önemlidir. Sizler de birer babasınız, tıpkı üzerlerine titrediğiniz çocuklarınız gibi taşıdığınız öğrencilerimizin üzerine de titreyip, onları gözünüzü korur gibi korumanızı istiyoruz. Zira onlar sizlere verilmiş birer emanettir. Kurallara, talimatlara kesinlikle uyulacak.” şeklinde konuştu.

     Taşıma şoförlerinin tamamına yakınının katıldığı bilgilendirme toplantısında okul servis araçlarında  aranacak şartlar, taşımacılığın yükümlülüğü, trafikte uyulması gereken kurallar, cezai ve hukuki hükmümler taşıma yapan şoförlerin öğrencilere nasıl davranmaları ve ilkyardım konusunda bilgiler verildi.

     Toplahtının sonunda yüklenici ve öğrenci servis şoförlerinede söz hakkı verilerek  talep ve istekleri dinlendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR