Advert
Advert
Advert

DEVREK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ YARDIM SERGİSİ DÜZENLEDİ

Devrek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Okul Aile Birliği, Aşçılık Bölümü öğrencileri ve Özel Eğitim sınıfının katkıları ile okul yararına yardım sergisi düzenlendi.

DEVREK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ YARDIM SERGİSİ DÜZENLEDİ
Bu içerik 1960 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

  Devrek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Okul Aile Birliği, Aşçılık Bölümü öğrencileri ve Özel Eğitim sınıfının katkıları ile okul yararına yardım sergisi düzenlendi.  Açılan yardım sergisine vatandaşlar ve protokol tarafından destek yağdı.

 OKUL ÖĞRENCİLERİ VE VELİLER TARAFINDAN HAZIRLANDI

 Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen yardım sergisi açılışında ilçe protokolü hazır bulundu. Tamamı veliler ve okulun aşçılık bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan yiyecekler vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

  Organize edilen sergi hakkında bilgi veren Okul Aile Başkan Yardımcısı Dilek Kalıncı yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Öncelikle okulumuz yararına düzenlediğimiz yardım sergisine gerek maddi ve gerekse manevi anlamda verdikleri desteklerden dolayı velilerimize ve davetlilerimize teşekkür ediyorum.

   ÖĞRENCİLER TEK TEK ELLERİYLE HAZIRLADI

  Okulumuz adın Aşçılık Bölümü öğrencileri ve velilerimiz ile birlikte yardım sergisi düzenlemenin mutluluğu ve guru içindeyiz. Öğrencilerimiz ve velilerimizin bin bir zahmetle hazırlayıp misafirlerimize sunduğumuz onlarca çeşit yiyecek ve içeceklerden elde edilecek gelir ile okulumuzun eksiklikleri ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yararına harcama yapılacaktır. Yardım sergimize maddi ve manevi destek veren herkese tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

 ÖZEL EĞİTİM SINIFI ELEMEKLERİNİ SERGİLEDİ   

  Düzenlenen yardım sergisinde Özel Eğitim Sınıfı Giyim Bölümü öğrencilerinin hazırladığı el işi örgüler ve takılılar protokol tarafından büyük ilgi gördü. Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Jale Eren ve Sevda Yaprak; “ Özel eğitim sınıfı öğrencilerimizin el eleği ile hazırladığı birbirinden güzel çalışmaları burada satışa çıkararak elde edeceğimiz gelir ile okulumuzun Özel Eğitim Sınıfı için kullanacağız.” dediler

 Düzenlenen yardım sergisi açılışına; Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt olmak üzere daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, Okul Aile Birliği Yöneticileri, veliler ve vatandaşlar katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR