Advert
Advert
Advert

ZONGULDAK'A GİDECEK SÜRÜCÜLER DİKKAT

Zonguldak Valiliği bugün saat 19:30-00:00 saatleri arasında yapılacak Heyelan çalışması nedeniyle, Milli Egemenlik Caddesi Zonguldak-Kozlu yolu trafiğe kapatıldı.

ZONGULDAK'A GİDECEK SÜRÜCÜLER DİKKAT
Bu içerik 922 kez okundu.
Advert

Zonguldak Valiliği bugün saat 19:30-00:00 saatleri arasında yapılacak Heyelan çalışması nedeniyle, Milli Egemenlik Caddesi Zonguldak-Kozlu yolu, Emniyet Müdürlüğü kavşağından Kozlu Işıklı kavşağa kadar çift yönlü(gidiş-geliş) olarak araç trafiğine kapatılacağını duyurdu.Diğer yandan yalnızca ağır tonajlı araçların kontrollü geçişine izin verileceği bildirildi. Yapılan açıklama şöyle; “02.08.2022 Salı günü 19:30-00:00 saatleri arasında yapılacak Heyelan çalışması nedeniyle, Milli Egemenlik Caddesi Zonguldak-Kozlu yolu, Emniyet Müdürlüğü kavşağından Kozlu Işıklı kavşağa kadar çift yönlü(gidiş-geliş) olarak araç trafiğine kapatılacak, yalnızca ağır tonajlı araçların kontrollü geçişine izin verilecektir. 

Zonguldak-Kozlu ve Kozlu-Zonguldak İstikameti trafik akışı; İncivez mahallesi Hürriyet caddesi üzerinden çift yönlü(gidiş-geliş) olarak sağlanacaktır.

Sürücülerimizin MAĞDURİYET yaşamamaları adına hassasiyet göstererek, önemle duyarlı olunması kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ