Advert
Advert
Advert

DEVREK YÜZME ÖĞRENİYOR

Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi, Türkiye geneli tüm hızıyla devam ediyor. Çocuklar başta olmak üzere 7'den 70'e herkese yüzmeyi hedefleyen proje ile yüzme öğretiliyor.

DEVREK YÜZME ÖĞRENİYOR
Bu içerik 704 kez okundu.
Advert

Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi,  Türkiye geneli tüm hızıyla devam ediyor. Çocuklar başta olmak üzere 7'den 70'e herkese yüzmeyi hedefleyen proje ile yüzme öğretiliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi kapsamında olimpik havuza gelenler hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de antrenörler eşliğinde yüzme öğreniyor. Projeyle beraber tüm yaş gruplarına eğitim veriliyor.

Öte yandan, yaz sezonunda olunması nedeniyle “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi yoğun ilgi görüyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen projede vatandaşlar hem yüzme eğitimi alıyor hem de spor yaparak sosyalleşiyor.

Devrek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden proje ile ilgili yapılan açıklamada, “7'den 70'e Herkes Yüzme Öğreniyor! İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde Yüzme Bilmeyen Kalmasın diyoruz ve çocuklarımız ile doyasıya eğlenerek öğreniyoruz.” İfadelerine yer verildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ