Advert
Advert
Advert

ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZ AYVALIK’TA BULUŞUYOR

Zihinsel Özürlüler Federasyonu ile Ayvalık Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen “30. Ayvalık Engelliler Şenliği”ne, Devrekli engelli çocuklarımızda katılıyor.

ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZ AYVALIK’TA BULUŞUYOR
Bu içerik 637 kez okundu.
Advert

-Sercan Kapusuz-

 Zihinsel Özürlüler Federasyonu ile Ayvalık Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen “30. Ayvalık Engelliler Şenliği”ne, Devrekli engelli çocuklarımızda katılıyor. Bu amaçla Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği’ne bir araç tahsis etti.

Başkan Bozkurt Cumhuriyet Alanı’ndan gece hareket eden engelli çocuklarımızı uğurlayarak, “Hayırlı yolculuklar ve iyi eğlence” dileklerinde bulundu.

    Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Başkanı Aynur Dankaz konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin her yerinden yüzlerce zihinzel engelli çocuğumuzun ve ailesinin özlemle beklediği, çocuklarımızın denizle buluştuğu, ailelerimizin birbiriyle kaynaştığı etkinliklerimizle toplumda farkındalık yarattığımız, ortak akılla ortak sorunlarımıza kalıcı çözümler aradığımız etkinliğimizde çocuklarımızı buluşturacağız. Bu konuda bizlere destek ve katkı veren sayın Devrek Belediye Başkanı çetin Bozkurt’a teşekkürlerimizi iletiyorum”dedi.

     Ayvalık’a hareket eden engelli çocuklarımıza Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Songül Malkoç başkanlık yapıyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ