Advert
Advert
Advert

PAZARTESİ GÜNÜ PAZAR KURULMAYACAK

Devrek Belediyesi aldığı son dakika kararıyla 30 Mart 2020 Pazartesi günü Devrek’te kurulan pazarı geçici bir süre ile kapatma kararı aldı.

PAZARTESİ GÜNÜ PAZAR KURULMAYACAK
Bu içerik 2007 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

 İçişleri Bakanlığı, corona virüs tedbirleri kapsamında valiliklere gönderdiği genelgeyle semt pazar yerlerinde giyim, oyuncak ve benzeri maddelerin satışına izin verilmeyeceği bildirilmişti. Sosyete pazarları başta olmak üzere giyim, oyuncak, süs eşyası, çanta gibi eşyaların satıldığı pazarlar, geçici süreliğine kapatılmıştı.

  Devrek Belediyesi İçişleri Bakanlığı’ndan gelen genelge ile sosyete pazarları başta olmak üzere sergi ve tezgahlarda giyim, oyuncak, süs eşyası, çanta gibi zaruri olmayan ihtiyaç maddeleri satılan tüm pazarların faaliyetini 27 Mart saat 17.00 itibariyle geçici bir süreliğine durdurmuştu.

 Devrek Belediyesi aldığı son dakika kararıyla temel gıda ve temizlik maddelerinin satışının yapıldığı pazarlarda, yoğunluktan dolayı virüsün bulaşma hızını engellemek amacıyla 30 Mart 2020 Pazartesi günü Devrek’te kurulan sebze meyve pazarı, köy ürünleri pazarı ve konfeksiyon pazarını geçici bir süre ile kapatma kararı aldı.

Konuyla ilgili belediye hoparlörlerinden yapılan anonslarda;  “Vatandaşlarımızın dikkatine ! ! ! Dünyada ve ülkemizde görülen koronavirüs salgını nedeni ile 30 Mart 2020 Pazartesi günü ilçemizde kurulan sebze meyve pazarı, köy ürünleri pazarı ve konfeksiyon pazarı geçici bir süre ile açılmayacaktır. Saygı değer esnafımıza ve vatandaşlarımıza duyurulur.” Denildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR