Advert
Advert
Advert

DEVREKLİ İŞ İNSANI ZONGULDAKSPOR'UN PEŞİNDE

Yaklaşık 15 gün önce Devrek doğumlu, ancak Katar’da iş hayatını sürdüren 42 yaşındaki Süleyman Taşçı Zonguldak’a gelerek Zonguldakspor’u almak için yönetimle bir görüşme yaptı,

DEVREKLİ İŞ İNSANI ZONGULDAKSPOR'UN PEŞİNDE
Bu içerik 3456 kez okundu.
Advert

 

 Yaklaşık 15 gün önce Devrek doğumlu, ancak Katar’da iş hayatını sürdüren 42 yaşındaki Süleyman Taşçı Zonguldak’a gelerek Zonguldakspor’u almak için yönetimle bir görüşme yaptı, ilk görüşmeden sonuç çıkmazken Süleyman Taşçı ve ekibi dün akşam tekrar Zonguldak’a gelerek yönetimle masaya oturdu. Gece geç saatlere kadar süren pazarlıktan sonuç çıkmadı.

GÖRÜŞMELER SAMİMİ OLUMLU GEÇİYOR

Devrekli iş insanı Süleyman Taşçı ; “Zonguldakspor ile ilgili yaptığı açıklamada, kendi memleketimize nasıl faydalı oluruz. Futboldan gelen bir ilişkimiz olmasını münasebetiyle ve uluslararası tecrübemizle böyle bir şey düşündük. Samimi İstişarelerimiz sürüyor. Görüşmelerimiz pozitif olarak ilerliyor. Görüşmelerin pozitif sonuçlanması halinde, futbol bu şehir birbirine benzer kardeş takımlar zeminini oluşturursak hedefi aynı zamanda belirlemiş oluruz" dedi.

Zonguldakspor borçu olan bir kulüp sorusuna, “Pandemi sürecinde yeni yeni normalleşme sürecine giriyoruz. Bizim için bertaraf edemeyecek hiçbir sıkıntı yoktur. Tesis anlamında yenilenmesi gerekiyor. Hem alt hem tesis anlamında taşınması gerekiyor. Herkes elini taşın altına koyarsa aynı istikamete yürümesi doğrultusunda yürürse Zonguldak için hayırlı olur. Zonguldakspor için nasıl bir yönetim planlıyorsunuz sorusuna ; Zonguldak sevdalısı olupta faydalı olmak isteyen şeffaf olan herkesle istişare yapılabilir. Bizim hedefimiz profesyonel lige taşımak. Küçük bir iş değil uzun vadeli tutmak. Sinerjimiz hedefe doğru ulaşmak olacaktır" dedi.

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM