Advert
Advert
Advert

AYNUR DANKAZ GÜVEN TAZELEDİ

Genel kurulda mevcut Başkan Aynur Dankaz yeniden başkan seçildi.

AYNUR DANKAZ GÜVEN TAZELEDİ
Bu içerik 889 kez okundu.
Advert

    Sercan Kapusuz

     Türkiye Zihinsel Özürlüler Federasyonu’nun 16. Olağan Genel Kurulu Ankara’da Altı Nokta Körler Hizmet Vakfı Konferans Salonunda yapıldı.

     Zihinsel engellilik alanında 56 üye derneği ile Türkiye’de alanında en büyük  sivil toplum kuruluşu olan Zihinsel Özürlüler Federasyonu Başkanı Aynur Dankaz genel kurulda yaptığı konuşmada, engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için federasyon olarak her türlü çabayı gösterdiklerini belirtti.

     Başkan Dankaz şöyle konuştu: “Engelli annesi olmamdan ötürü engelli ailelerinin sorunlarını gayet iyi biliyorum. Bu yüzden bizlerin evlerimizde verdiği mücadelenin yanı sıra senelerdir federasyonumuzda engellilerimize hizmet etme gayreti içerisindeyim. Federasyon Başkanı bir anne olarak aynı duyarlılık içinde tüm engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz. Bu alanda daha yapacak çok işimiz var. Onları topluma kazandırmak, toplumun bir bireyi olmaları yönünde oldukça mesafe katettik. Bundan sonrada birlik ve beraberlik içinde bu kardeşlerimiz için büyük bir şevkle çalışmamızı sürdüreceğiz”dedi.

     Genel kurulda mevcut Başkan Aynur Danmaz yeniden başkan seçildi. Yönetim ise şu isimlerden oluştu: Aynur Dankaz, İnci Cengiz, Murat Altunok, Günseli Tatar, Kemal Aydın, Neslihan Husuluoğulları, Turgut Sonuşen, Hacı Ali Şimşek ve Abdullah Gezici.

   Genel kurul sonrasında bir teşekkür konuşması yapan Başkan Dankaz, “Zihinsel Özürlüler Federasyonu olarak 16. Olağan Genel Kurulumuzu tamamladık. Genel Kurulumuza  katkı sağlayan  tüm delegeler ve konuklarımıza teşekkür ediyorum. Yeniden Genel Başkanlık görevi ile onurlandırılmış olmaktan mutluluk duyuyorum. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla federasyonumuzu daha da ileriye taşımak hedefindeyiz. Allah utandırmasın.”dedi.

    Bilindiği gibi Başkan Aynur Dankaz, daha öncede Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığına seçilmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR