Advert
Advert
Advert

SÜSLÜ KADINLAR DEVREK'TE PEDAL ÇEVİRDİ

Devrek'te "Avrupa Hareketlilik Haftası" kapsamında "Süslü Kadınlar Bisiklet Turu" düzenlendi.

SÜSLÜ KADINLAR DEVREK'TE PEDAL ÇEVİRDİ
Bu içerik 986 kez okundu.
Advert

   -Sercan KAPUSUZ-

  Devrek'te "Avrupa Hareketlilik Haftası" kapsamında "Süslü Kadınlar Bisiklet Turu" düzenlendi.

  Rengarenk kıyafetleriyle süslü bisikletleriyle bir araya gelen kadınlar, topuklu ayakkabılarıyla pedal çevirdi. Türkiye'nin çeşitli illerinde düzenlenen etkinlik görenleri hayran bıraktı.

   Devrek Cumhuriyet Alanı'nda bir araya gelen yaklaşık 100'e yakın kadın ve aileleri, bisikletleriyle caddeye renk katarken Devrek Kaymakamı Ümit Altay ve aileside bisikletleriye organizasyona katılarak destek verdi.

  32 ülkede ve 200 şehirde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlik, bisikletin günlük hayatın bir parçası olmasına dikkat çekmek, toplumda daha fazla görünürlüğü sağlamak ve güvenli bisiklet altyapısı talebini pekiştirmek için düzenlendiğini belirten Devrek Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Organızatörü Güler Benli;

 "Sevgili bisikletli güzel yürekli hanımefendiler, çocuklar, beyefendiler sesimizi, davetimizi duyan herkes süslü kadınlar bisklet turuna hoşgeldiniz. Turumuzu 10 yılında ilk kez Devrek'te yapacağımız için çok heyecanlıyız.  Turumuz yaklaşık 200 şehirde 30 ülkede eş zamanlı bağımsız kadınlar tarafından yapılıyor, bu nedenle gururluyuz amacımız dünya otomobilsiz kentler günü kapsamında bisikletin günlük hayatımızın bir parçası olmasına dikkat çekmek. Turumuz yavaş ve kısa mesafelidir. Yarış değidir. Lütfen birbirimizi geçmeye çalışmayalım.

 Öncelikle desteklerinden ötürü sayın Kaymakamımız Umıt Altay beye teşekkür ederiz yıne desteklerini esirgemeyen emnyt güçlerine Devrek Belediyesi Zabıta ekiplerine ve sponsor olan  Eraymobılya, Katık Kahvaltı Salonu, Haşım Gelınlık, Kıvanç Medya, Özgüç Gelısım Kursu, Özgüç Kantin ve Basın Mensubu Arkadaşlarımıza Çok Teşekkür Ederiz.  

Turumuz anayoldan Egemenlik Mesıre Alanı'na oradan tekrar Cumhuriyet Meydanına gelerek son bulacaktır. Katılımlarındanızdan dolayı herkese teşekkür ederiz. İyi sürüşler Dileriz." 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ