Advert
Advert
Advert

TAYLAN BAL ŞAMPİYON OLDU

Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonası Zonguldak İl Birinciliği'nde, Devrek’ten Taylan Bal şampiyon oldu.

TAYLAN BAL ŞAMPİYON OLDU
Bu içerik 7021 kez okundu.
Advert

 

    Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonası Zonguldak İl Birinciliği'nde, Devrek’ten Taylan Bal şampiyon oldu.

    Zonguldak genelinde 107 sporcunun katılımıyla başlayan şampiyonanın ikinci turuna yükselen 36 sporcu Ereylin Alışveriş merkezindeki Deniz Bilardo Salonu'nda grup maçlarını tamamladı. Yarı finale kalan sporculardan Mahmut Acar (Ereğli) Orkan Basmaz'ı (Ereğli), Taylan Bal da Serdar Berber'i (Zonguldak) yenerek finale yükselen isimler oldu. Bu iki sporcunun oynadığı final maçını 4032 kazanan Bal, şampiyonluğa ulaşırken, Acar ikinciliği elde etti, Basmaz ile Berber ise üçüncülüğü paylaştı.

GÖZLERİMLE GÖRDÜM

    Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, kupa töreninde Taylan Bal'ın kupasını verdiği sırada yaptığı konuşmada, önemli bir organizasyonun başarıyla geride bırakıldığını söyledi. İzledikleri final karşılaşmasının da güzel geçtiğini belirten Madenoğlu, şöyle dedi: "Bu şampiyonanın başından itibaren buraya kadar getiren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Burada önceki karşılaşmalarda güzel oyunlar sergileyen arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Bu spor dalı, yaygın olan bir spor olmamakla beraber gerçekten de zevkli bir spor. Hakikaten insan kendini bu spora verirse büyük bir haz ve memnuniyet duyduğu açık. Arkadaşlarımın çok dikkatli şekilde, dikkatlerini bir noktaya temerküz ettirerek başarılı olmak için ellerinden gelen gayreti canla başla nasıl gösterdiklerini burada bizzat gözlerimle gördüm. Bunun anlamı şu; dikkatini verdiğin, oraya konsantre olduğun sürece her şeyi unutuyorsun. Ve insana bir rahatlama geliyor. Bu yolda birinci olan arkadaşlarımızı nasıl tebrik ediyor ve kutluyorsak; ikinci, üçüncü, dördüncü olan ve diğer dereceye giren arkadaşlarımızı da kutlamak gerekir. Onlar gelip, burada, bu başarıya hep beraber imza attılar. Birincilik madalya ve kupasını vermek de bizi mutlu ediyor. İnşallah şampiyon sporcumuz Türkiye Kupasını da kazanıp, getirir." Şampiyonada ikinci Acar kupasını Ereğli Belediye Başkan Vekili Ayhan Atay'dan alırken, üçüncüler

   Basmaz ile Berber'in kupaları ise Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Keleş verdi. Bu arada, organizasyonlara katkı ve desteklerinden dolayı Fikri Kapan, Tahir Yurtoğlu, Haluk Çep ve Cüneyt Solukçu'ya madalyaları ise Bilardo Milli Takım Antrenörü Deniz Yücesan tarafından takdim edildi. Tören'in ardından, salonda bulunan sporcu ve davetlilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM