Advert
Advert
Advert

TARAFTAR DEVREKSPOR’A MORAL VERDİ

Devrek Belediyespor, Pazar günü sahasında oynayacağı 1074 Çankırıspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Ahmet Yılmaz nezaretinde sürdürüyor.

 TARAFTAR DEVREKSPOR’A MORAL VERDİ
Bu içerik 4669 kez okundu.
Advert

 

 

-Göksel ONBAŞI-

 

    Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Devrek Belediyespor, Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı 1074 Çankırıspor maçı öncesi taraftar takıma moral vermek amacıyla antrenmanı ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti.

    Devrek Belediyespor, Pazar günü sahasında oynayacağı 1074 Çankırıspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Ahmet Yılmaz nezaretinde sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda MKE Kırıkkalespor’u 3-0 yenerek moral bulan Devrek temsilcisi oynayacağı 1074 Çankırıspor maçından üç puanla ayrılmayı hedefliyor.

TARAFTAR MORAL VERİYOR

     Taraftar, 1074 Çankırıspor maçı öncesi Devrek Belediyespor’un antremanını ziyaret ederek  futbolculara moral verdi. Devrekspor  taraftarları da bu zorlu karşılaşma öncesinde antrenmanı ziyaret ederek futbolculara tatlı ikramında bulundu.

TAKIM ÜÇ PUANA KENETLENDİ

     Teknik Direktör Ahmet Yılmaz, 1074 Çankırıspor maçından 3 puan hedeflediklerini belirterek şöyle dedi: “Antrenmanda bizi ziyaret ettikleri için taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu artı bir moral oldu. Zorlu bir süreçten geçiyoruz, önemli bir haftadayız, içeride oynayacağız. Oyuncularımızla hafta başından itibaren maçın önemini işliyoruz. 1074 Çankırıspor maçından 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Bu maçta sonuna kadar var gücümüzle kazanmak için oynayacağız.”

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM