Advert
Advert
Advert

ELMAS 3 PUANI KAPTI: 1-0

TFF 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, bu hafta kendi sahasında oldukça önemli bir galibiyet alarak, taraftarına büyük sevinç yaşattı

ELMAS 3 PUANI KAPTI: 1-0
Bu içerik 1560 kez okundu.
Advert

 

 

   TFF 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, bu hafta kendi sahasında oldukça önemli bir galibiyet alarak, taraftarına büyük sevinç yaşattı. Kendi sahasında düşme potasında yer alan Karşıyaka ile karşı karşıya gelen kırmızı lacivertli ekip, dakika 88’de Okan Duran ile gelen golle 3 puanı kaptı.

   Mustafa Aydın, Kerem Yükünç, Orhan Fahlıoğulları hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya hızlı başlayan Zonguldak Kömürspor, müsabaka sonuna kadar bu üstünlüğünü korusa da girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Özellikle dakika 23’de Onur’un ceza sahası içerisine girerken düşürülmesi, kırmızı lacivertli ekipte faul beklentisine yol açtı. Ancak Hakem Mustafa Aydın, avantaja bırakarak devam kararı verdi. Pozisyonun devamında kaleci ile karşı karşıya kalan Onur’un şutu üstten dışarı çıktı.  İlk yarı 3 dakika uzatmanın ardından sona erdi.

   İkinci yarının ilk 10 dakikası ilk yarıya oranla daha düşük bir performans sergileyen Zonguldakspor, sonrasında ise toparlanarak rakibini zorlamaya başladı. Peş peşe pozisyonlara giren Zonguldak spor, kaçan gollerle de taraftarına saç-baş yoldurdu. Ümitlerin tükenmeye başladığı anda Zonguldak Kömürspor’un başarılı defansı Okan Duran, takımın imdadına yetişerek 3 puanı getiren golü kaydetti. Zonguldak Kömürsporlu ekip ve taraftarlar Duran’ın golünün ardından büyük sevinç yaşadı.  4 dakika uzatmanın ardından müsabaka sona erdi.

HÜSEYİN YILMAZ’DAN BAŞARILI PERFORMANS

   Bu sezon başından beri istediği başarılı performansı sahaya yansıtamayan  Zonguldakspor’un 11 numaralı oyuncusu Hüseyin Yılmaz, Karşıyaka maçında oynadığı futbol ile izleyicilerden tam not aldı. Başarısını ispatlayan Yılmaz, adeta ‘Ölmedim. Buradayım’ dedi.

   Alınan galibiyetle büyük sevinç yaşayan Zonguldak Kömürsporlu futbolculara Kulüp Başkanı Süleyman Caner’den de müjde geldi. Soyunma odasında futbolcular ile bir araya gelen başkan Caner, daha önce 2 Bin TL olarak belirlenen prim miktarını 3 Bin TL’ye yükseltti.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ