Advert
Advert
Advert

YILSONU ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

YILSONU ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Bu içerik 3131 kez okundu.
Advert

 

  Gökçebey Bakacakkadı Durmuş Demirel Ortaokulu yıl sonu dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Filyos Ekopark Tesisleri Salonunda düzenlenen yılsonu etkinliği yoğun ilgi gördü.

  Programa; Gökçebey Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Bakacakkadı Karakol Komutanı Çetin Aydemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Şube Müdürleri Veli Ceng ve Özkan Yıldırım, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Atlı, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Erdal Satuk, Eğitim İş İlçe Başkanı Alirıza Çarşanbalı, Bakacakkadı İlkokulu Müdürü Erdoğan Güneş ve Müdür Yardımcısı Muhammet Karakaya, çok sayıda izleyici katıldı.

  Bakacakkadı Durmuş Demirel Ortaokulunun Yılsonu gösterisinde; Resim Sergisi, “Bizim Evin Halleri” Adlı Tiyatro Gösterisi, “Sevgiye Yolculuk” Şiir Dinletisi, “Snow White “ Adlı İngilizce Tiyatro ile Barış Manço’nun Nick The Chopper Şarkısı’nın seslendirildiği Koro yer aldı.

  Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hayati Masalcı, etkinliklerine katılan herkese teşekkür edip etkinlikleri hazırlayan öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti. Programda Gökçebey Kaymakamı Ahmet Korkmaz,  Okul Müdürü Hayati Masalcı Gökçebey İlçesinde görev süresi biten Şube Müdürü Muhamet Atlı’ya ve Bakacakkadı Karakol Komutanı Çetin Aydemir’e teşekkür belgesi verdiler.

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL