Advert
Advert
Advert

DENKO MOBİLYA BU KEZ DE FİLİSTİN’E İHRACAAT YAPTI

Filistin’li bir firma ile ticari anlaşma yapan fabrika, bu anlaşma gereğince ilk etap malzemeyi bu ülkeye yolladı.

DENKO MOBİLYA BU KEZ DE FİLİSTİN’E İHRACAAT YAPTI
Bu içerik 3716 kez okundu.
Advert

 

       -Yasemin Altun-

        Merkezi Çaycuma’da bulunan Denko Banyo Mobilya, Filistin’e mobilya ihracatı yaptı. Kurulduğu günden buyana uluslararası alanda bir çok ülkeye mobilya ihracatı yapan Denko Mobilya en son olarak da Filistin’e mobilya ihracatında bulunda.

      Denko Mobilya, MDF’den yapılan, nake boyalı, her ebat ve her ölçüden modern tasarımların yer aldığı bir konteynırlık mobilya takımı Filistin’e yola çıktı. Filistin’li bir firma ile ticari anlaşma yapan fabrika, bu anlaşma gereğince ilk etap malzemeyi bu ülkeye yolladı.

      Daha öncede, Irak, Azarbeycan, Almanya, Hollanda, Ukrayna gibi ülkelere mobilya yollayan Denko Banyo Mobilya Şirketi en son olarak da Filistin’e ihracatta bulundu.

       Denko Genel Müdürü Deniz Saraç, fabrikalarında birinci kalite malzemelerden üretim yaptıklarını, hedeflerinin de kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti olduğunu, belirtti.

       Saraç şöyle konuştu: “Firmamızda, üretim esnasında ürünler ham maddesinden en küçük parçasına kadar birinci sınıf, kaliteli malzemelerden üretim yapıyoruz. Bunun yanında kesiminden sevkiyatına kadar da her şey titizlikle incelenip, müşterilerimize teslimini de bir ilke olarak belirledik. Şirketimiz, müşteri memnuniyetini ve isteklerini her zaman ön planda tutmayı amaçlamaktadır. Bu nedenle üretim, satış ve satış sonrası hizmetlerini en iyi şekilde yapmayı, gelişen ve değişen şartlarda sürekli yenilenmeyi hedefliyoruz. İlk hedefimiz elbette ki kayıtsız şartsız müşteri memnuniyetidir.”

     Saraç, Denko Mobilya'nın sesini sadece yurt içinde değil yurt dışında da en iyi şekilde duyurmayı hedeflediklerini ve bu nedenle de kaliteden asla ödün vermeyeceklerini, kaydetti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ