Advert
Advert
Advert

ÇAYDEĞİRMENİ’NDE 29 EKİM COŞKUSU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm ülkede olduğu gibi Çaydeğirmeni’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı.

ÇAYDEĞİRMENİ’NDE 29 EKİM COŞKUSU
Bu içerik 1106 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm ülkede olduğu gibi Çaydeğirmeni’nde  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı. Çaydeğirmeni Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen kutlamalar, Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile başladı.

  Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında yaptığı konuşmasında; ‘Tüm yurtta olduğu gibi Çaydeğirmeni Beldemiz’de de bağımsızlığımızın sembolü 29 Ekim Cumhuriyet bayramımızın 95 nci yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutluyoruz. Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.’ dedi

  Konuşmaların ardından program  öğrenciler tarafından okunan şiirler ve halk oyunları gösterileri ile devam etti. Törende, çeşitli yarışmalarda ve Cumhuriyet koşusunda dereceye giren sporcular ile öğrencilere madalyaları ve ödülleri törene katılan protokol tarafından takdim edildi.

Kutlamalara Çayderğirmeni protokolü, daire müdürleri siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR