Advert
Advert
Advert

KAYMAKAM POLAT, EĞERCİ KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile geçtiğimiz günlerde Devrek Kaymakamlığı’na atanan Sayın Tolga Polat ilk köy ziyaretini Eğerci köyüne yaptı.

KAYMAKAM POLAT, EĞERCİ KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ
Bu içerik 1316 kez okundu.
Advert

 

    İlk olarak Eğerci İlköğretim Okulunu ziyaret eden Kaymakam Polat, sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenler ile görüştü. Ardından Eğerci köy konağında vatandaşlar ve köy muhtarları ile bir araya gelerek burada güvenlik ve halk toplantısı yaptı.

    İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, halkımızın istek ve önerilerini almak ve çözüm önerileri konusunda bilgi alış verişinde bulunmak üzere gerçekleştirilen halk toplantısında köy muhtarlarının ve köylü vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Polat, çözümüne yönelik ilgili kurum amirlerine gerekli talimatları verdi. Bir diğer ziyaretini Eğerci Köyünde faaliyette bulunan Aile Sağlığı Merkezine yapan Kaymakam Polat, kurumda hizmet veren görevlilerle görüşerek, sağlık ocağının eksiklikler ve ihtiyaçları ile ilgili incelemelerde bulundu.

     Ziyaretini Şırnak İli kırsalında Şehit olan Piyade Komando Er Bülent Sarıkaya'nın Kuzca köyünde ikamet eden ailesini ziyaret ederek sonlandıran Polat, şehidimizin ailesi ile görüşerek taleplerini dinledi. Ailenin acısını paylaşarak, ülkenin birlik ve bütünlüğüne, barış ve kardeşliğine kast eden hain odakların amaçlarına asla ulaşamayacaklarını dile getirdi.

    Kaymakam Polat yapmış olduğu ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Koparan, İlçe Özel İdare Müdürü İlyas Açık, İlçe Yazı İşleri Müdürü Gün Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Verim,  İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Murat Keklik eşlik etti.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR