Advert
Advert
Advert

BAŞKAN BOZKURT BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

BAŞKAN BOZKURT BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ
Bu içerik 1091 kez okundu.
Advert

 

     Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Karşıyaka Zübeyde Hanım Aile Çay Bahçesi’nde Pazar esnafıyla iftar davetinde bir araya geldi.

    Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Karşıyaka hazır giyim pazarı esnafının daveti üzerine Karşıyaka Zübeyde Hanım Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Her fırsatta pazar esnafının yanında olduğunu, ne zaman davet etseler daima davetlerine katıldığını ve de katılacağını dile getiren Başkan Bozkurt, şunları söyledi:

     “Tüm esnafımıza bu iftar için çok teşekkür ederim, hepinizden Allah razı olsun. Başka bir etkinliğe daha katılacağım ama size verdiğim söz vardı,  Karşıyaka esnafına bugüne kadar verdiğim bütün sözleri de tuttum. Ne zaman davet etseniz geldim, ne istediyseniz de yaptım. Hepinizin bilgisi var Karşıyaka’da yeniden yapılanmaya giriyoruz, çok yakında bu da netleşecek. Çalışmaların son aşamasına gelindi. Benim sizden ricam, birlikte yaşamanın, birlikte üretmenin, birlikte çalışmanın ve birlikte nefes almanın kıymetini bilin. Bu sözüm hepimizedir. Birlikte olmadığınız sürece, kimse size sahip çıkmaz. Siz birlikte güçlü olduğunuzu hissettirin, birbirinizi sevdiğinizi, birbirinize saygı duyduğunuzu, birbirinizin hakkına, hukukuna saygı duyduğunuzu gösterin size herkes sahip çıkmak zorunda kalır. Kendinize sahip çıkılmasını istiyorsanız da bunun birinci koşulu öncelikle birbirinizi parçalamamaktan, birbirinizi yok etmemekten geçer. Çetin Bozkurt, sizin her zaman yanınızda bana söyleyecek bir şeyiniz varsa ben zaten her zaman sizin yanınıza geliyorum. Çetin Bozkurt’u sokağın ortasında da görebiliyorsunuz, Çetin Bozkurt’un yanına da çok rahat gelip gidebiliyorsunuz. Ben Çetin Bozkurt’a ulaşamadım dediğiniz tek bir gün oldu mu? Olmadı. Sizin ekmeğinize bir ekmek daha katmak derdinde olan, 1 liranızı 2 lira yapmak derdinde olan bir kardeşiniz var burada. Şu oluşan güzel havanın kıymetini bilelim, birbirimizin kıymetini bilelim. Şu Mübarek günlerin de kıymetini bilelim. Her şeyden önce Devrek’te pazarcılık yapmanın kıymetini bilelim. 15 gün içerisinde ben de bir etkinlik düzenlemeye çalışacağım, hepinizi davet edip, sizlerle yeniden bir araya geleceğim. Çünkü siz, bizim esnafımızsınız. Bizim ilçemizde 3 tane pazarımız var; sebze- meyve pazarı, giyim pazarı ve de köylü pazarı siz bunun en önemli ayağısınız. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen tüm esnafımıza tekrardan teşekkür ediyorum. İyi Ramazanlar diliyorum”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ