Advert
Advert
Advert

ÖĞRENCİLERLE BİLİM ŞENLİĞİ

Gökçebey Hacımusa Herkime Rıfat Hayri Sin Ortaokulu ve Karapınar Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri Atatürk Kapalı Spor Salonunda Bilim Şenliği düzenledi.

ÖĞRENCİLERLE BİLİM ŞENLİĞİ
Bu içerik 1450 kez okundu.
Advert

   

  Gökçebey Hacımusa Herkime Rıfat Hayri Sin Ortaokulu ve  Karapınar Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri Atatürk Kapalı Spor Salonunda Bilim Şenliği düzenledi.

    Bu yıl düzenlenen 3.Bilim Şenliğinde Fen Bilimleri, Matematik, Bilişim Teknolojileri ve Kodlama konularında 18 Proje yer aldı. Projelerin hepsinin interaktif olması, tamamının okulların kaynakları ve öğretmenlerin fedakarlıkları ile gerçekleşmesi  takdirle karşılanmıştır. Her iki Ortaokul da Zonguldak merkezde düzenlenen KodlaZon Festivaline katıldıkları Projelerinide sundular.

     Bilime karşı merak duyan, bilimi seven ve üreten  gençlerin yetişmesi amacıyla düzenlendiği belirtilen Bilim Şenliğine; Gökçebey Kaymakamı Mehmet Ali Uzun , İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Şübe Müdürü Veli Ceng, Okulların Yönetici ve öğretmenleri katıldı. Merkezdeki Ortaöğretim ve İlköğreöğretim öğrencilerinin yoğun merak ve ilgisi ile projelerin sunumu, yine öğrenciler tarafından yapıldı. Projeler büyük bir beğeni topladı. Tekrar tekrar sunumlar yapıldı.

      Okul müdürü Servet Büyükkol, öğrencilerin hayallerini gerçekleştirme konusunda bilgilerini, becerilerini ortaya koyabilme, yeteneklerini keşfetme ve  geliştirmelerini sağlamak için bu tür etkinliklere önem verdiklerini belirtti.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR