Advert
Advert
Advert

DEVREK’TE 11 BİN 500 FİDAN DAĞITILDI

İl Özel İdaresi bütçesi ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü katkıları ile ‘Muhtelif Meyve Fidanı Alım Projesi’ kapsamında Zonguldak’ta bulunan fındık fidanlarının kaliteli ve verimli olanlarının yaygınlaştırılması için Devrek’te 11 bin 500 adet fındık fidanı

DEVREK’TE 11 BİN 500 FİDAN DAĞITILDI
Bu içerik 2147 kez okundu.
Advert

 

  İl Özel İdaresi bütçesi ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü katkıları ile ‘Muhtelif Meyve Fidanı Alım Projesi’ kapsamında Zonguldak’ta bulunan fındık fidanlarının kaliteli ve verimli olanlarının yaygınlaştırılması için Devrek’te 11 bin 500 adet fındık fidanı dağıtımı yapıldı.

  Konu hakkında Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “İl Özel İdaresi bütçesi ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün katkıları ile ‘Muhtelif Meyve Fidanı Alım Projesi’ kapsamında Zonguldak’ta bulunan fındık fidanlarının kaliteli ve verimli olanlarının yaygınlaştırılması için Devrek’te 11 bin 500 adet fındık fidanı dağıtımını gerçekleştirdik.

  Çiftçilerin talebi üzerine 3 bin adet daha fındık fidanı gelecek ve kapama bahçe kurulumları devam edecektir. İlçemizde hali hazırda fındık yetiştiriciliği yapılmaktadır. İlçemizde fındık yetiştiriciliği yapan çiftçilerimize katma değeri daha yüksek olan organik fındık konusunda eğitimler verilmeye devam edilecektir. Eğitimler sonucunda Devrek’te organik fındıkçılığa geçiş başlaması hedeflenmektedir.” Denildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ