Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

AMELİYAT OLMAK İÇİN İNGİLTERE'DEN ZONGULDAK'A GELDİ

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne tüp mide ameliyatı için İngiltere'den geldi.

AMELİYAT OLMAK İÇİN İNGİLTERE'DEN ZONGULDAK'A GELDİ
Bu içerik 1584 kez okundu.
Advert

   Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne tüp mide ameliyatı için İngiltere'den geldi.

  İngiltere’de yaşayan Veysel Vercin fazla kilolarından kurtulmak için Avrupa’da bulamadığı çareyi Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesinde buldu. Veysel Vercin, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde tüp mide ameliyatı olmak için İngiltere'den Zonguldak'a geldi.

  Sosyal medyadan yaptığı araştırmalarla Op. Dr. İlhan Taşdöven'i keşfettiğini belirten Vercin, Zonguldak’a gelerek başarılarından dolayı Taşdöven ve ekibine kendini emanet etti.

  İngiltere’de yaşayan ve yıllardır fazla kiloları sebebi ile oluşan yan hastalıklarından birçok sıkıntı çeken Veysel Vercin obezite ameliyatları ile ilgili uzun süren araştırmalar yaptı. Araştırmalarına aralıksız devam eden Vercin sosyal medyada Op. Dr. İlhan Taşdöven ve ekibinin  obezite üzerine başarılı çalışmalar yaptığını gördü. Aldığı karar ile Zonguldak’a gelen vecrin Obezite Ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlhan Taşdöven ile tanıştı.

  Sleeve Gastrektomi Tüpmide Ameliyatı Taşdöven ve ekibi tarafından  başarılı bir şekilde gerçekleştirilen hasta İngiltere'ye döndü. 

  Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlhan Taşdöven, yaptığı açıklamada, "Türkiye Obezite Araştırmaları Derneği ve Avrupa Obezite Araştırmaları Derneği üyesi olarak faaliyetlerini sürdüren Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi Obezite ve Metabolik Cerrahi merkezimiz, Avrupa obezite araştırmaları merkezine akreditasyonu bulunan (European Association for the Study of Obesity, EASO) tüm Avrupa'daki 102 merkezden birisi olma özelliğinin yanı sıra tam teşekküllü kardiyoloji, endokrin, psikiyatri FTR ve diyetisyenlerimizle birlikte multidisipliner olarak sevgili hastalarımıza hizmet vermektedir." dedi.    

   Ameliyat olacak kişilerin Obeziteye bağlı ek hastalıklarının olması  gerekiyor. Özelde yüklü miktarda paralar ödemek zorunda kalan obezite hastalarının Üniversite hastanesinde dörtte bir fiyatına ameliyat olabildikleri öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR?
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR? "
 19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.