Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

YAŞLILARIMIZ DÜNLE BUGÜN ARASINDA Kİ KÖPRÜMÜZ

Yaşlılara Saygı Haftası’ kapsamında Devrek Huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler

YAŞLILARIMIZ DÜNLE BUGÜN ARASINDA Kİ KÖPRÜMÜZ
Bu içerik 509 kez okundu.
Advert

-Sercan KAPUSUZ-

   Yaşlılara Saygı Haftası’ kapsamında Devrek Huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler

    18-24 Mart ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ sebebiyle Atatürkçü Düşünce Derneği Devrek Şubesi Başkanı Tülay Karademir ve yönetimi Devrek Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşlılarla bir araya geldi.

    Huzurevi sakinlerinin her zaman yanlarında olduklarını hatırlatan Başkan Karademir, "Yaşlılara saygı haftası nedeniyle ilçemizdeki huzur evine gelerek engin tecrübeleriyle topluma yol gösteren değerli büyüklerimizi ziyaret ettik. Yaşlılarımız dünle bugün arasında ki köprümüz. Onlarla dünü yaşayıp, deneyimleri ile yarına dair umutlarımızı büyütüyoruz. Yaşlılarımızın hayat tecrübeleri bizim için çok önemli. Kültürümüzde yaşlıya hürmet vardır. Onlara gereken değeri vermek, ihtiyaçlarını karşılamak ve hizmette kusur etmemek en önemli görevlerimiz arasındadır.

  Büyüklerimizle bir arada olarak onlarla sohbet edip hayır dualarını almak bizlere güç veriyor. Pandemi nedeniyle uzun süredir büyüklerimizle görüşememiştik. Onların sağlığı her şeyden daha önemli. Bu gün büyüklerimizle bir araya gelerek onlara moral ve destek vermek istedik. Ellerini öpemedik ama mesafeli bir şekilde sohbet etme imkanı bulduğumuz için çok mutluyuz. Tüm büyüklerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum."

   Yapılan ziyerette yaşlıların yanı sıra Devrek Huzurevi Müdürü Hakan Saka ile bir araya gelen ADD Devrek Şubesi Başkanı Tülay Karademir ve yönetimi,Müdür Saka'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Yücel ziyaretin ardından kurum personeline de işlerinde başarılar diledi.

   Gerçekleşen ziyaretten duyulan memnuniyeti ifade eden Devrek Huzurevi Müdürü Hakan Saka ve huzurevi sakinleri, Başkan Karademir ve yönetimine  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek mutlu olduklarını belirtti.

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR?
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR? "
 19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.