Advert
Advert
Advert

ÖĞRENCİLERE SERVİS ÜCRETİ YARDIMI YAPILACAK

Zonguldak Vali Vekili Turgut Subaşı, dün Yayla Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı İlhan Köse ve velilerle görüştüğünü belirterek, okulun kesin yıkım kararı olduğunu ifade etti.

ÖĞRENCİLERE SERVİS ÜCRETİ YARDIMI YAPILACAK
Bu içerik 969 kez okundu.
Advert

Zonguldak Vali Vekili Turgut Subaşı, dün Yayla Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı İlhan Köse ve velilerle görüştüğünü belirterek, okulun kesin yıkım kararı olduğunu ifade etti. Zonguldak’ta 3 okulun risk taşıdığı yönünde raporun bulunduğunu ve yıkım kararının olduğunu belirten Turgut Subaşı “Yıkım kararı işte burada, yıkım kararı bulunan bir yapıya kimsenin girmesine izin vermem. Olumsuz bir şey yaşandığında sorumluluk yöneticilere kalır. Yeni okul için ödenek talebinde bulunduk. Projesi de hazırlanıyor” dedi.

Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla ihtiyacı olan öğrencilere nakdi yardım yapılacağını ifade eden Turgut Subaşı, bu yardımların Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yapılacağını söyledi. Özellikle Vali Mustafa Tutulmaz’ın yıkım kararı verilen okulların öğrencilerinin servis ücretlerini karşılanması konusunda talimatı olduğunu ifade eden Vali vekili Subaşı “Yıkılma kararı olan okulların öğrencilerine servis ücreti yardımı yapılacak. Bu yardım için velilerin talebi değerlendirilecek. Diğer taraftan normal okul yardımları devam edecek” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ