Advert
Advert
Advert

TFF İZİN VERMEDİ

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda tartan pist ve duvar çalışmalarının olması nedeniyle ihaleyi alan yüklenici firma maçların inşaat işleri bitinceye kadar Karaelm

TFF İZİN VERMEDİ
Bu içerik 856 kez okundu.
Advert

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda tartan pist ve duvar çalışmalarının olması nedeniyle ihaleyi alan yüklenici firma maçların inşaat işleri bitinceye kadar Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanamayacağını açıklamış ve stadı kapatmıştı.

 Zonguldak Kömürspor yönetimi maçları Devrek İlçe Stadı'nda oynanması için TFF'ye başvuruda bulundu. Ancak TFF maç programının en az 15 gün önceden planlanması nedeniyle Zonguldak Kömürspor-İskenderunspor maçı ve Salı günü oynanması gereken Ziraat Türkiye Kupası'nda Zonguldak Kömürspor-Gümüşhanespor maçlarının Devrek İlçe Stadı'nda oynanmasına onay vermedi.

 GÖZLER KARAELMAS KEMAL KÖKSAL'A  ÇEVRİLDİ

İnşaat nedeniyle yüklenici firmanın izin vermediği Karaelmas Kemal Köksal Stadı için yetkililer çözüm arıyor. 2 maçın tekrar Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanması gündemde. İlerleyen saatlerde yetkililerin konu hakkında açıklama yapması bekleniyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ