Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

BANKACILIK KONGRESİ YAPILDI

Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) işbirliğinde 3. Uluslararası Bankacılık Kongresi gerçekleştirildi.

BANKACILIK KONGRESİ YAPILDI
Bu içerik 564 kez okundu.
Advert

Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) işbirliğinde 3. Uluslararası Bankacılık Kongresi gerçekleştirildi.

6-7 Ekim tarihlerinde, BEÜ'nün kuruluşunun 30. Yıl dönümünde, gelişimin ve geleceğe bakışın bir göstergesi olarak,Türkiye Bankalar Birliği (TBB) ev sahipliğinde 3. Uluslararası Bankacılık Kongresi düzenlendi.

Bankacılık sektörü ile akademi arasındaki bağları güçlendirmek, finans sektöründeki güncel gelişmeler ve akademik çalışmalar hakkında bilgi sunmak amacıyla düzenlenen kongre'nin hazırlanmasında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Finans ve Bankacılık bölümüyle beraber toplam beş üniversite görev aldı.

 Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer de beş üniversite rektörü ile beraber Onur Kurulunda yer aldı. Türkiye Bankalar Birliği Genel Sekreteri Dr. Ekrem Keskin,TBB ile işbirliği gerçekleştiren ve kongrenin düzenlenmesinde ortak çalışmalar yürüten Başkent Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Hitit Üniversitesi ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde çalışan akademisyenlere teşekkürlerini sundu. 

“Geleceğin Bankacılığına Doğru Güncel Gelişme ve Trendler” ana temasıyla çevrimiçi olarak düzenlenen Kongre'nin açılışında; Türkiye Bankalar Birliği Genel Sekreteri Dr. Ekrem Keskin, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkan Yardımcısı Vekili Dr. Mustafa Aydın, Uluslararası Finans Enstitüsü BaşekonomistiRobinBrooks, IMF Strateji, Politika ve İnceleme Dairesi Başkanı Ceyla Pazarbaşıoğlu, Avrupa Bankacılık Federasyonu Sürdürülebilir Büyümenin Finansmanı Direktörü Burçak İnel ile Arap Bankalar Birliği Genel Sekreteri WissamFattouh konuşmacı olarak yer aldı. İki gün devam eden Kongreye, 27 üniversite ve 6 kurumdan akademisyen ve uygulamacılar katıldı.  Kongrede finans, risk yönetimi, hukuk, yapay zeka, blokzinciri, kripto para, açık bankacılık, yeşil finans, sürdürülebilirlik, inovasyon ve benzeri 25 farklı konuda 50 bildiri sunuldu.

Kongreden kısa alıntıları linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/wxCvqg9a1Vo

Kongrenin açılış konuşmaları bölümünü linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=U_vQ9EBlME8

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR?
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR? "
 19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.