Advert
Advert
Advert
ÖZÜR YETMEZ!!

ÖZÜR YETMEZ!!

Bu içerik 82414 kez okundu.

   İktidar uğruna, Türk halkının öz savunma gücü TSK içine asker kılığındaki Fetö terör örgütü elamanlarını birer Truva atı gibi yerleştirenler.. Ülkenin Demokratik ve ekonomik gelişmesinin felce uğratılmasına neden olanlar..

Özür yetmez..

İstifa ediniz..

***

Ulusal Kurtuluş Savaşını ve kurtuluşun liderlerini, devleti, demokrasiyi, Cumhuriyeti hedef alarak, "Beni ceza evine attılar" kompleksi ile Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı intikam amaçlı partileşmeye gidenler..15 yıllık iktidar döneminde; ülkenin, Cumhuriyet’in kurumsal yapısını işlemez hale getirenler..

Özür yetmez..

İstifa ediniz..

***

Dünyanın en kanlı, en cani terör örgütü, emperyalizmin taşeronu PKK ile, geçmiş iktidar dönemlerinde başarılı şekilde sürdürülen 40 yıllık savaşımı anlayamayan..

PKK'nın, Batı'nın Türkiye üzerindeki 100 yıllık emellerinin bir aracı olduğunu kavrayamayan; Çocukça bir yaklaşımla; PKK ile müzakere yaparak teröre son verme düşüne kapılarak aldatılanlar..

Sonuçta ülkemizin şehir, kasaba ve mahallelerinin PKK tarafından işgaline neden olanlar.. Ve bunca vatan evladının kanının akmasına neden olanlar..

Özür yetmez..

İstifa ediniz..
***

Cumhuriyet tarihi boyunca önemli bir deneyim haline gelen.. Siyasal düzenine, dinine ve mezhebine bakmadan, komşularla ve yöneticileri ile iyi komşuluk ve dostluk ilişkileri kurarak ülke güvenliğini sağlama alma ilkesini çarçur edenler..

Emperyalist Batı saldırganlığı karşısında, ayağı kayan her komşu ülke ve yöneticilerine çelme atarak Irak'ı ve Suriye'yi azgın düşmanların acımasız dişleri arasına sunarak paramparça olmasına, buralardan ülkemizin güvenliğini tehdit altına girmesine neden olanlar..

Özür yetmez..

İstifa ediniz..

***

EYYYY AKP Yöneticileri!!

Son dönemde, PKK terörüne karşı aldığınız önlemleri, CİA donanımlıFetö/PDY karşısında (Toptancı yaklaşımız ve insan hakları ihlalleri hariç olmak üzere) yürüttüğünüz uygulamaları desteklemekle birlikte..

Siyaset kurumunda özür.. Hatalı olanların bulunduğu görevi terk etmesiyle gerçekleşir..

Çünkü yaptığınız görev.. Bireylerle ilişkiden ibaret değil..Zarar bireylere verilmiş değil..

Verdiğiniz zarar kişileri değil, tüm ülke halkını.. Doğacak çocuklarımızı etkilemektedir..

Bu nedenle özünüzü kabul etmiyorum..

Çünkü 15 yılda ülkeye ve halka verdiğiniz zararlar.. Özürle onarılamayacak kadar büyük..

İstifa etmek yöneticilerin hatalarının onarımı için gerçekte bir sorumluluktur..Bu nedenle;

Özür yetmez..

İstifa ediniz..



 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ