Advert
Advert
Advert

“SADECE ŞİİR”İN 3. SAYISI ÇIKTI!

sadece Şiir'in 3. sayısı da dopdolu!

“SADECE ŞİİR”İN 3. SAYISI ÇIKTI!
Bu içerik 1797 kez okundu.
Advert

 

   Yasemin Altun-

    Merkezi İstanbul’da bulunan, Candaş Toyga Işık’ın sahipliğini, Sorumlu Müdürlüğünü Mert Çanga , Yayın Yenetmenliğini Umay Umay’ın ve Editörlüğünü de Serkan Türk’ün yaptığı “Sadece Şiir” dergisinin 3. Sayısı

okurlarıyla buluştu.

    Derginin bu ayki şairleri; Ali Deniz Uslu, Ayça Erdura, Bayram Zıvalı, Cansu Aydın, Cengizhan Genç, Elçin Sevgi Suçin, Elif Nuray, Enis Batur, Ercan y Yılmaz, Eyşana Beravî, Hasan Temiz, Hatice Kübra Öktem, Haydar Ergülen, İbrahim Tığ,  İnci Derya Turna, İkna Sarıaslan, İnanç Avadit, Jiyan Baran, Kadir Aydemir, Kalben Sağdıç, Mehmet Akif Yıldırım, Mesut Barış Övün, Mustafa Uçurum, Narin Duru, Nilay Özer, Okan Yılmaz, Onur Şahin, Rabia Çelik Çadırcı, Recep Özkan, Roman Karavadi, Selçuk Küpçük, Sezai Sarıoğlu, Şeref Bilsel, Şule Birkan Şengün, Şükrü Erbaş, Taha Eraslan, Talha Kuru, Tuğba Bozkurt, Ümran Ersin, Volkan Odabaş, Yiğit Kerim Arslan ve Zeynep Tuğçe Karadağ.

     Ayşe Keskin bu sayıda Naile Dire ve Sinan Onur’la söyleşti. Gidenlere saygı duruşumuzda arka kapakta Melisa Gürpınar’ın güzel acılar ülkesi’nde şiiri yer aldı. Ressam Meltem Üldes de Sadece Şiir dergisini çizimleriyle tamamlandı.

     Kafa grubunun yayınladığı dergiyi şiir okurları ülkenin her yerinde kitapçıların yanı sıra, Migros, D&R, CarrefourSA gibi mağazalardan da rahatlıkla bulabilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR