Advert
Advert
Advert

TTK'YE İŞÇİ ALINACAK

Türkiye Taşkömürü Kurumu, yayınladığı ilan ile 167 işçi alımı yapacağını belirtti.

TTK'YE İŞÇİ ALINACAK
Bu içerik 1761 kez okundu.
Advert

TTK, 2016 yılında ihtiyaçları doğrultusunda eleman alımı yapmaya devam ediyor. Daha önce 12 işçi alımı yapan TTK, bu kez 167 nitelikli eleman alımı için ilan yayımladı. Buna göre Zonguldak ili içerisinde yer alan TTK işyerlerinde çalıştırılmak üzere 150 eleman alımı, Bartın ili içerisinde yer alan TTK işyerlerinde de çalıştırılmak üzere 17 eleman alımı yani toplamda 167 eleman alımı yapılacak.

   Türkiye Taşkömürü Kurumu eleman alımı kapsamında 2 kılavuz kaptan, 3 kuyu vinç işçisi, 1 demiryolu bakım işçisi, 2 mekanizasyon ve pres işçisi, 18 elektrik işçisi, 2 talaşlı imalat işçisi, 2 kaynak işçisi, 2 dökümcü, 2 numuneci, 112 pano-ayak üretim işçisi, 2 elektrik işçisi ve 2 sondaj işçisi alımı yapacak.

   TTK’den yapılan açıklamada, “2016 yılına ait Genel Yatırım ve Finansman Programı kapsamında, Kurumumuzun yerüstü ve yeraltı işyerlerinde, 4857 İş Kanununa tabi, daimi işçi statüsünde ekteki listede belirtilen meslek ve eğitim durumlarına göre Zonguldak ili içindeki işyerlerimizde çalıştırılmak üzere 150, Bartın ili içindeki işyerlerimizde çalıştırılmak üzere 17 olmak üzere toplam 167 nitelikli eleman alımı yapılacaktır. Kurumuzun Zonguldak ve Bartın İl Müdürlüklerince 18 Mayıs 2016 tarihinde ilana çıkarılmak üzere, aranan şartları taşıyan nitelikli işçi adayları listelerinin yasal süresi içinde Kurumumuza gönderilmesi hususunda gereğini rica ederiz” denildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR