Advert
Advert
Advert

KIBRIS GAZİSİ'Nİ DOLANDIRDILAR

Gökçebey'in Örmeci Köyü’nde yaşayan Kıbrıs Barış Harekâtı Gazisi İ.S, evine gelerek kendisini jandarma personeli olarak tanıtıp kimlik bilgilerinin hırsızlık suçuna karıştığını evde bulunan para ve değerli eşya üzerinde parmak izi araştırma yapacakları b

 KIBRIS GAZİSİ'Nİ DOLANDIRDILAR
Bu içerik 1971 kez okundu.
Advert

 Gökçebey'in Örmeci Köyü’nde yaşayan Kıbrıs Barış Harekâtı Gazisi İ.S, evine gelerek kendisini jandarma personeli olarak tanıtıp kimlik bilgilerinin hırsızlık suçuna karıştığını evde bulunan para ve değerli eşya üzerinde parmak izi araştırma yapacakları bahanesiyle bin 50 Euro ve 80 bin lira parası alınarak dolandırıldı. İ.S.’nin ihbarı üzerine JASAT 2 şüpheliyi yakaladı. 2 zanlı tutuklandı.

Yapılan açıklama şöyle: “Gökçebey ilçesi Örmeci Köyü’nde ikamet eden Kıbrıs Barış Harekâtı Gazisi İ.S. isimli şahsın 05.12.2022 günü ikametine gelerek kendisini jandarma personeli olarak tanıtan şahıslar tarafından kimlik bilgilerinin hırsızlık suçuna karıştığını, bu sebeple evinde arama yapacaklarını ve evinde bulunan nakit para ve değerli eşya üzerinde parmak izi araştırması yapacakları bahanesiyle, 1050 Euro ve 80.000 TL dolandırılması ile ilgili Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Suç Araştırma Timi) ekiplerince yapılan detaylı inceleme ve araştırmalar sonucu 07.12.2022 günü (2) şüpheli şahıs Hatay ili Dörtyol ilçesinde yakalanmıştır.

 

Cumhuriyet Başsavcısının talimatları doğrultusunda Adli makamlara sevk edilen (2) şüpheli şahıs tutuklanarak Hatay/İskenderun T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmiştir.”

 

           

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR