Advert
Advert
Advert

ALÇAKLAR YİNE SALDIRDI: 3 POLİS ŞEHİT, 146 YARALI

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğüne PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Hain saldırıda, 3 polis şehit oldu, aralarında sivillerin de bulunduğu 146 kişi de yaralandı.

ALÇAKLAR YİNE SALDIRDI: 3 POLİS ŞEHİT, 146 YARALI
Bu içerik 1765 kez okundu.
Advert

  Elazığ Emniyet Müdürlüğüne PKK'lı teröristlerce bombalı saldırı düzenlendi.

  Malatya yolu üzerindeki, Sürsürü Mahallesi Çayda Çıra Kavşağı'nda bulunan Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı saat 09.20'de yapıldı. Teröristler bomba yüklü aracı kent merkezine 6 kilometre uzaklıkta bulunan 4 katlı Emniyet Müdürlüğü'nün hemen yanındaki otoparka giden yolda infilak ettirdi. Saldırıda, ilk belirlemelere göre, 3 polis şehit düştü, aralarında sivillerin de bulunduğu 146 kişi de yaralandı.

  Bazılarının durumu ağır olan yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans ile kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Saldırı sonucu İl Emniyet Müdürlüğü binası ve çevredeki birçok binada hasar oluştu. İl Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki araçlar da zarar gördü. Patlama bölgesinde büyük bir çukur oluştu.

3 ŞEHİT, 14’Ü AĞIR 146 YARALI

  Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, bomba yüklü araçla terör saldırısı düzenlenen İl Emniyet Müdürlüğü önüne gelerek, incelemelerde bulundu. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Zorluoğlu, saldırıda 3 polisin şehit olduğunu, aralarında sivillerin de bulunduğu 14'ü ağır, 146 kişinin yaralandığını belirtti. PKK'lı teröristlerce düzenlene hain saldırı sonrası emniyet binasında hasar oluşurken, bazı araçlarda zarar gördü. Patlamanın olduğu bölgede çukur oluştu. PKK'lı teröristlerce düzenlene hain saldırı sonrası emniyet binasında hasar oluşurken, bazı araçlarda zarar gördü. Patlamanın olduğu bölgede çukur oluştu.

SAĞLIK BAKANLIĞI: KAN İHTİYACI BULUNMUYOR

  Sağlık Bakanlığınca, Elazığ'daki terör saldırısı sonrasında yaralıların hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı ve herhangi bir kan ihtiyacının söz konusu olmadığı belirtildi. Bakanlıktan, Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğüne PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırı sonrasında kan ihtiyacının olup olmadığına ilişkin bilgilendirme yapıldı. İlk belirlemelere göre 3 polisin şehit olduğu ve aralarında sivillerin de bulunduğu 146 kişinin yaralandığı saldırıda, yaralıların hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı ve hastanelerde kan ihtiyacının bulunmadığı kaydedildi.

YAYIN YASAĞI GETİLDİ

  Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Başbakanlığın yazısıyla, Elazığ Emniyet Müdürlüğüne PKK'lı teröristlerce bugün bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıya ilişkin geçici yayın yasağı getirildiğini duyurdu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR