Advert
Advert
Advert

10 YAŞINDAKİ KIZI İÇİN YARDIM BEKLİYOR

10 yaşındaki kızına karaciğer nakli yapılması için yardım bekliyor.

10 YAŞINDAKİ KIZI İÇİN YARDIM BEKLİYOR
Bu içerik 3278 kez okundu.
Advert

  Gökçebey’in Bakacakkadı beldesinde karaciğer nakli olması için 15 bin lira istenen siroz hastası 10 yaşındaki  Fidan Sever, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

    Yakalandığı hastalık nedeniyle 10 yıldır rahatsız olan ve halen Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yatan Fidan Sever adlı kız çocuğu için, annesi Pınar Sever kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

    Eşinin çaycı olduğunu ve uzun zamandan beridir de kızı Pınar Sever’i beklemek zorunda kaldığını belirten anne Pınar Sever, kızının kurtarılması için 15 bin liraya ihtiyaçları olduğunu, belirtti.

    Pınar Sever şöyle konuştu; “Kızım 10 yıldır hasta. Karaciğer nakli bekliyor. Devlet bu nakil için yüzde 60 masraflarını karşılıyor ala yüzde 40’ının da bizden ödememizi istiyor. Bizim ödeyebilecek gücümüz de yok. Zaten çok güç durumdayız. Eşim çaycılık yapıyor ancak uzun bir süredir de kızımızı hastane de beklemek zorunda kaldı. Kızımın kurtarılması için 15 bin liraya ihtiyacımız var. Yardımsever işadamlarımızdan, halkımızdan bizlere yardım etmelerini bekliyoruz. Bu bizim için en büyük mutluluk olacaktır.”

    Yardımnlarınız için  şu telefonu arayabilirsiniz: Pınar Sever: 0 5636 485 22 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR