Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

SINIFLARA AFRİN ŞEHİTLERİNİN İSİMLERİ VERİLDİ

Devrek Anadolu Lisesi’si öğrencileri Afrin Şehitlerimizi unutmadı.

SINIFLARA AFRİN ŞEHİTLERİNİN İSİMLERİ VERİLDİ
Bu içerik 1126 kez okundu.
Advert

  -Sercan KAPUSUZ-

   Devrek Anadolu Lisesi’si öğrencileri Afrin Şehitlerimizi unutmadı.

   Devrek’te birçok eTwinning projesine imza atan Devrek Anadolu Lisesi öğrencileri bu seferde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin bölgesindeki terör örgütlerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı sırasında vatanı uğruna canını veren şehitleri andı.

   Devrek Anadolu Lisesi’nin vefalı gençleri ve görevli öğretmenleri İngilizce öğretmeni Nurbanu Erkeç rehberliğinde ortak oldukları V.E.F.A eTwinning Gençlik Projesi kapsamında, okulda bulunan dersliklere Afrin Şehitlerinin adını vererek onları andı.

     Devrek Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Nurbanu Erkeç vatan toprakları için canını feda eden, tüm varlıklarından vazgeçen şehhitlerin adını yaşatmak için bir proje başlattıklarını söyledi. Öğrencileriyle birlikte böyle bir projenin içinde yer almanın guru verici olduğunu vurgulayan  Erkeç;    

    "Devrek Anadolu Lisesi olarak VEFA eTwinning Gençlik Projesi kapsamında Afrin Şehitlerimizi andık. Projede yer alan her okula ülkemiz için canını feda eden şehitlerimizi anma görevi verildi. Devrek Anadolu Lisesi olarak minnetle Afrin Şehitlerimizi anma ve hatırlatma görevini üstlendik. Öncelikle sınıflarımızda Afrin Şehitlerimizi anlattık. Sonra şehitlerimizin isimlerini sınıflarımıza vererek ölümsüzleştirmek istedik. Geliştirilen her türlü projede her zaman destek sağlayan Okul Müdürümüz Siyami Akpınar’a teşekkür ederim" dedi.

  Anlamlı bir projenin hayata geçmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Devrek anadolu Lisesi Müdürü Siyami Akpınar;

  "Biz de okul yönetimi olarak öğrencilerimizin bu girişimini memnuniyet verici bulduk. Bu vesileyle işe önce okulda şehitler köşesi hazırlamakla başladık. Sonra proje gelişti, sınıflarımıza şehitlerin isimlerini verdik. Öğrencilerimizi bu çabalarından dolayı kutluyorum."dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
İBRAHİM TIĞ, ONUR VE USLU’YU ANLATTI
İBRAHİM TIĞ, ONUR VE USLU’YU ANLATTI