Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DEVREK EŞİ BENZERİ OLMAYAN COĞRAFYAYA SAHİP

Başkent EDAŞ muhtarlara bilgilendirme toplantısı düzenlendi

DEVREK EŞİ BENZERİ OLMAYAN COĞRAFYAYA SAHİP
Bu içerik 924 kez okundu.
Advert

-Yasemin ALTUN-

   Başkent EDAŞ muhtarlara bilgilendirme toplantısı düzenlendi

   Başkent EDAŞ Devrek'te muhtarlara bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Devrek'in merkez ve köylerinde görev yapan muhtarlar Başkent EDAŞ yetkilileri ile bir araya gelerek şirketin çalışmaları hakkında bilgi aldı, yaşadıkları sorunları dile getirdi.

   Devrek AKM'de düzenlenen toplantıda Başkent EDAŞ Zonguldak Dağıtım Operasyonları Müdürü Buğra Han Çağıran yoğun kar yağışı ve fırtına boyunca Zonguldak’ta yaşanan elektrik kesintilerine karşı yapılan mücadeleyi muhtarlara aktarırken, şu ana kadar yapılan yatırımlar ve 2022 yılı içerisindeki yatırım planlama hedefleri ile ilgili bilgi verdi.

   Yoğun kar yağışı öncesinde yapılan hazırlık çalışmalarıyla ilgili bilgiler paylaşılan toplantıda, Devrek'in zor ve eşi benzeri olmayan bir coğrafyaya sahip olduğunun üzerinde duruldu. Devrek'in coğrafi yapısı nedeniyle kaynaklanan kesintilerin tekrarlanmaması ve özellikle kış mevsiminde vatandaşın mağdur olmaması adına mevcut hatların yollara yakın şekilde yenilenmesi için yatırım programına alındığı aktarıldı. Yetkililer muhtarlardan özel mülklerde bulunan ağaçların budanması veya kesilmesi için destek istedi. Elektrik kesintilerinin kış mevsiminde bu kesilmeyen yada budanmayan açların neden olduğunu belirten yetkililer vatandaşla bu sorunu çözebilecek köprünün muhtarlar olduğu vurgulandı

 Yapılan toplantıda Devrek'te gerçekleştirilen enerji dağıtım altyapısı yatırımları ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi alan muhtarlar, mahalle sakinlerinin taleplerini de dile getirdi. Talepler için oluşturulacak çözüm önerileri konusunda da karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Toplantı sonrasında muhtarlar Başkent EDAŞ ’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
İBRAHİM TIĞ, ONUR VE USLU’YU ANLATTI
İBRAHİM TIĞ, ONUR VE USLU’YU ANLATTI