Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DEVREK'TE KOLTUK DEĞİŞİMİ YAPILDI

Devrek'te protokol üyeleri, koltuklarını çocuklara bıraktı.

DEVREK'TE KOLTUK DEĞİŞİMİ YAPILDI
Bu içerik 857 kez okundu.
Advert

 -Sercan KAPUSUZ-

 Devrek'te protokol üyeleri, koltuklarını çocuklara bıraktı.

   Kaymakam Ümit Altay, makam koltuğunu İstiklal İlkokulu 4/C sınıfı öğrencisi Burak Yusuf Çorbacı'ya bıraktı. Temsili Kaymakam Çorbacı'nın ilk işi, çocuklara armağan edilen  "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını" kutlamak oldu.

  "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında" kamu yöneticilerinin temsili olarak koltuklarını çocuklara bırakma geleneği Devrek'te hayata geçti. Devrek Kaymakamı Ümit Altay makam koltuğunu bir süreliğine İstiklal İlkokulu 4/C sınıfı öğrencisi Burak Yusuf Çorbacı'ya bırakırken, Devrek Belediye Başkan Vekili Yakup Salmanoğlu makam koltuğunu Fatih İlkokulu 4/E sınıfı öğrencisi Ali Harun'a, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahaya'da makam koltuğunu Karşıyaka 100. Yıl İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Ali Küçükkaya'ya bıraktı.

  Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya, öğretmen ve öğrencilerle birlikte Kaymakam Ümit Altay'ı makamında ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda koltuğunu temsili olarak İstiklal İlkokulu 4/C sınıfı öğrencisi Burak Yusuf Çorbacı'yabırakan Kaymakam Altay,

  "Çocuklarımız, güzel ülkemizin umudu ve geleceğimiz. Onların gözlerindeki ışıltı ve mutluluğun değeri paha biçilemez.

  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle kaymakamlık makamında misafirimiz olan Burak yavrumuza hayatında mutluluk ve başarılar diler; böyle güzel bir çocuk yetiştiren ebeveynlerii tebrik ederim."dedi.

   Makam koltuğunu devralan İstiklal İlkokulu 4/C sınıfı öğrencisi Burak Yusuf Çorbacı , Kaymakam Ümit Altay'a kendilerini kabul ettiği için teşekkürlerini iletti.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU