Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

MİNİK YAZARLAR KİTAPLARINI İMZALADI

İlkokul öğrencileri yazdıkları kitapları imzaladı.

MİNİK YAZARLAR KİTAPLARINI İMZALADI
Bu içerik 676 kez okundu.
Advert

-Sercan KAPUSUZ-

  İlkokul öğrencileri yazdıkları kitapları imzaladı.

   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’mında Çaycuma Şehit Hasan Yağlı İlkokulu öğrencileri küçük yazarlar imza etkinliği düzenledi. Çaycuma Şehir Stadyumunda yapılan etkinlikte küçük yazarlar hazırladıkları masal kitaplarını arkadaşlarına, ailelerine öğretmen ve velilerine imzaladı. 

   Küçük yazarlar kitap imzalama etkinliğine katılan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Samet Tonga, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Kıvanç Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özkan Yıldırım ve Şehit Hasan Yağlı İlkokulu Müdürü Ali Gedikoğlu stantları gezerek küçük yazarlara kitap imzalatıp onlarla tek tek ilgilendi. Etkinliğe çok sayıda öğrenci, veli ve vatandaş da katıldı.

  Çaycuma Şehit Hasan Yağlı İlkokulu öğrencileri öğretmenleri Ali Hasırcı ve Zeynep Hasırcı liderliğinde "Kitabımı Okuyorum, Kitabımı Yazıyorum Projesi" ile ilkokul seviyesinde 16 tane masal kitabı oluşturdu. Oluşturdukları masal kitaplarını renkli çıktı ile çoğaltıp kitap haline getiren öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’mında Çaycuma Şehir Stadyumunda yapılan etkinlikte arkadaşlarına, ailelerine öğretmen ve velilerine imzaladı.

 Yapılan etkinliğin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram'ının ruhunu yaşattığını belirten  Proje sorumlusu öğretmenler Ali Hasırcı ve Zeynep Hasırcı;

  "Öğrencilerimiz için çok güzel ve anlamlı bir etkinlik oldu. Bizler öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamalıyız. Bu gün burada 15 tane küçük yazar ve 16 farklı kitabimiz var. Yazarlarımız 500 adet kitap imzaladılar. Bu çocuklar bugün küçükler, yarın büyüyüp ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacaklar. Burada yapılan bu etkinlik tamda  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının ruhunu yaşatıyor. Bizler böyle bir etkinliğe vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Etkinliğimize katılan öğrencilerimize, velilerimize ve halkımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU