Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

SENDİKA YÖNETİMİ İMAMLARI ZİYARET ETTİ

Devrek'te faaliyetlerini sürdürmekte olan Diva-Sen Devrek Temsilciliği imamlara yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

SENDİKA YÖNETİMİ İMAMLARI ZİYARET ETTİ
Bu içerik 767 kez okundu.
Advert

 -Sercan KAPUSUZ-

  Devrek'te faaliyetlerini sürdürmekte olan Diva-Sen Devrek Temsilciliği imamlara yönelik  ziyaretlerine devam ediyor.

  Diva-Sen Devrek Temsilciliği Başkanı Hakan Ergin ve yönetimi geçtiğimiz günlerde Devrek Siphaliler veYeşilöz Köyü'nde bulunan imamları ziyaret ederek dertlerini dinledi.

  Yaptıkları ziyaretlerin din görevlisi olan imamların sorunlarını duyurmak ve çözüme kavuşturulmasını sağlamak olduğunu belirten Diva-Sen Devrek Temsilciliği Başkanı Hakan Ergin; "Seçimle geldiğimiz günden itibaren yönetimizle birlikte Devrek'te imam arkadaşlarımızın sorunlarını tespit etmek  ve çözüme kavuşturmak için çalışaktayız. Bu çalışmalar kapsamında yeri geliyor Devrek protokolüyle görüşüyor yeri geliyor imam arakaşalarımızı görev yaptıkları yerlerde ziyaret ediyoruz.      

  Yönetimimizle birlikte yaptığımız ziyaretlerimize bir yenisini daha ekleyerek geçtiğimiz günlerde Devrek'in Siphaliler ve Yeşilöz Köyü'nde bulunan imam arkadaşlarımızı ziyart ettik. İmam arkadaşlarımızın sorunlarını ve çözüm yollarını yeride dinleyerek neler yapableceğimiz konusunda konuştuk. Sendika olarak amacımız sendika ayrımı yapmaskasın bütün din görevlileri arkadaşlarımızın sornlarını çözmek. Biz sendika olarak bütün din görevlileri iamam arkadaşlarımızın yanındayız."

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU