Advert
Advert
Advert

KAMUDA ÇALIŞMAK İSTEYENLERE MÜJDE… 5 BİN PERSONEL ALINACAK

Sağlık Bakanlığı lise, yüksekokul ve üniversite mezunu 5 bin sağlık personeli alacak. Gümrük Bakanlığı'na ise 763 memur aranıyor.

KAMUDA ÇALIŞMAK İSTEYENLERE MÜJDE… 5 BİN PERSONEL ALINACAK
Bu içerik 7835 kez okundu.
Advert

   Sağlık Bakanlığı lise, yüksekokul ve üniversite mezunu 5 bin sağlık personeli alacak. Gümrük Bakanlığı'na ise 763 memur aranıyor. İşte aranan şartlar Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları taşra teşkilatına sözleşmeli sağlık personeli almak için ilana çıktı. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B Kamuya girmek isteyenler elinizi çabuk tutun maddesine göre alınacak sözleşmeli sağlık personelinde aranan şartlar şöyle:

AMAN DİKKAT!

   Üniversite mezunları 2016-KPSS lisans sonucuna göre; Ön lisans ve ortaöğretim düzeyi kadrolarda ise 2014-KPSS sınav sonuçları dikkate alınacak. Ancak bunlardan 2016’da KPSS lisans sınavına girmiş olanlar var ise bu kişiler ön lisans ve/veya ortaöğretim düzeyi kadroları tercih edemeyecek. Sadece 2016 KPSS Lisans puanı ile lisans düzeyi kadrolar için başvuruda bulunabilecek.

BAŞVURU İÇİN BU LİNKİ KAYDEDİN

  Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak suretiyle tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonların bulunduğu Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2016/7 Tercih Kılavuzu, ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr  internet sitesi üzerinden yayınlanacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR