Advert
Advert
Advert
FETOŞÇULAR…

FETOŞÇULAR…

Bu içerik 131302 kez okundu.

Mavi bir gökyüzü, kendisine eşlik eden güneşle ne kadar güzel, ışıl ışıl…

Gökyüzünün maviliğinde hayallere dalmak gece açık gökyüzünü yıldızları seyre dalmak, huzur yüklemek ruha…

Ama ne mümkün bu aralar!

Sabah sabah acı haberler peş peşe geldi. Şehitlerimizin haberleri gün boyu bitmedi. Yüreğimiz cehennemden beter oldu sanki…

Göz yaşları yurdumun güzel insanının yazgısıymış gibi!

Devlet bir yanda FETÖ denen ülkenin yönetim mekanizmasını iliklerine kadar sarmış belayı bertaraf etme uğraşı verirken diğer tarafta bitmeyen adının ne olduğunu hiç bilemediğim terör örgütünün yok edilmesi ile uğraş vermekte.

Zor bir süreç bu… devleti idare edenlerin Ve adaleti dağıtacak savcı ve hakimlerimize çok önemli vazifeler düşüyor bu süreçte.

Akla karayı karıştırmadan, ülkeye yeni düşmanlar kazandırmadan bu büyük güruhu eritmek elzem.

Şahsen yaklaşık 5 yıldır her türlü eylemlerine maruz kaldığım ve savunma vermekten bitap düştüğüm ama adaletin gölgesinde güç bulduğum yılların devamında artık akibetlerini görmek mutlu bile etmiyor beni.

Aslında halkına kurşun sıkan, Meclisi bombalamak gibi tarihimizde görülmemiş bir cürretin hakettiği cezaya müstahak olması mutlaktır.

Ama devleti idare edenlerin kılcal damarlarına kadar yerleşmiş bu örgüt nedeniyle öz eleştirisini yapması gerektiğini düşünüyorum.

Çünki görevden alma ve ihraçlarda masum insanları gözetmek kollamak gerekir.

Biliyoruz ki makamları işgal eden ve yöneten pozisyonunda olan bu kimseler kendilerini kurtarmak adına her türlü eylemi yapabilirler.

Vazife herkes için büyük… kandırılmış pek çok vatandaşımız olduğu kesin. Ama en azından 2014 yds sınavı ve sonrasında ulufe gibi dağıtılan doçentlikler… danışıklı juriler ve nur topu gibi doçentler. Kendilerinden olanların günü gelmeden ilan edilen kadro ilanları!

Eee bizde bekleriz işte şimdilik 27 Ay olmuş ama toplamda 7 yıl 3 Ay…

Hak işte yemeyeceksin bilemezsin sonra nerden çıkaracağını…

***

Kıymetli Abim Bolu Başsavcı vekili Adnan Gümüş ve hakim olan kıymetli eşleri artık Ankara'da görevlerini ifa edecekler… gidişlerinden duyduğum üzüntü Bir yana ülkem adına sevindim. Çünki bu süreçte çok büyük hizmetler yapacaktır… yolları açık olsun. Her daim mutlu ve huzurlu yarınları olsun.

 

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR