Advert
Advert
Advert

HAİN SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Atatürk Havalimanı patlamasında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen hain saldırı sonrası 41 kişi hayatını kaybetti.

HAİN SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU
Bu içerik 2686 kez okundu.
Advert

   Atatürk Havalimanı patlamasında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen hain saldırı sonrası 41 kişi hayatını kaybetti.

   239 kişinin yaralandığını ve bunlardan 109 yaralı taburcu edildi. Bu hain saldırı sonrası aileler ise yakınlarından gelecek güzel habere kilitlenmişken hayatını kaybedenlerin kimlikleri ise netleşmeye başladı. Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin kimlikleri tespit edildi. Sizde haberimizden hayatını kaybeden isimlerin listesini bulabilir merak ettiğiniz detayları bulabilirsiniz. Adli Tıp Kurumu tarafında devam eden işlemlerde ilerleyen saatlerde kimliklerin tamamını açıklanması bekleniyor...

   Atatürk Havalimanı saldırısı son dakika: Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminali art arda gerçekleşen saldırıların ilki saat 21.51'de gerçekleşti. Dış hatlar geliş terminalinde canlı bombalardan ilki kendini havaya uçurdu. Bu patlamanın hemen ardından üst katında bu kez 2 terörist ellerindeki otomatik silahlarla içeri girip ateş açtı. Teröristler ateşle karşılık gördü. Görevli bir polis teröristlerden birini vurdu. Yere düşen terörist kısa bir süre sonra üzerindeki düzeneği patlattı. Silahla ilerleyen üçüncü terörist de bu patlamadan kısa bir süre sonra bir alt katta kendini havaya uçurdu. İlk belirlemelere göre bilanço ağır oldu. 2 polis şehit oldu. Toplam 41 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. Güvenlik birimleri terör saldırısını gerçekleştiren örgütün IŞİD olduğu üzerinde duruyor. Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan incelemeler neticesinde hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli olmaya başladı.

ÖLÜ SAYISI 41' YÜKSELDİ

Türkiye'nin Rusya ve İsrail'le normalleşme sürecine girdiği gün hainler İstanbul'daki Atatürk Havalimanı'nı kana buladı. 3 terörist önce uzun namlulu silahlarla sivillere ve polislere kurşun yağdırdı ardında da üzerlerindeki bombayı patlattı. Hain saldırıda 38 kişi hayatını kaybetti, 239 kişi yaralanmıştı. Son gelen bilgilerde ölü sayısının 41 yükseldiği, 36'sının kimliğinin belli olduğu bildirildi.

27 KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

  Saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çalışmaları da devam ediyor. Şu ana kadar 27 kişinin kimliği belirlendi. Cenazelerden 13'ü de ailelerine teslim edildi. Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenler Adli Tıp Kurumuna getirildi Saat 01:30 itibari ile 4'ü kadın 26 kişinin cenazesi kuruma getirildi. Kimlik tespit çalışmaları da hızla sürüyor. 4 erkeğin kimlikleri tespit edildi.

Saldırıda hayatını kaybedenlerin isimleri

- Yusuf Haznedaroğlu

- Ertan An

- Çağatay Çöl

- Mustafa Bayraklı

- UMUT SAKAROĞLU

- Mahmut Çizmecioğlu

- Murat Güllüce

- Abdulkerim Buğda (Doğu Türkistan)

- Mustafa Bıyıklı

- Erol Eskisoy

- Sıddık Tugran

- Ferhat Akkaya

- Kerime Amiri (Suudi)

- Abdurrahman Eymen ibedullah

- Azli Zülfikar Yorulmaz

- Serkan Türk

- Göksel Kurnak

- Muhammed Eymen demirci

- Özgül ide

- Fatih Bayoudh (Tunus)

- Mahmut Mert

- Sıdık Peçenek

- Larysa Tsybklova

- Mukhiddinov Samat (özbekistan)

- Hüseyin Tunç

- Salar Dvudi Kohneshshahri (İran)

- Taher Misfir Almanki (Suudi)

- Ercen Sebat

- Mustafa husham Saeed (Irak)

- Ethem uzunsoy

- Tevfik Yusug Haznadaroğlu

- Meryem Amiri (Suudi)

- Zehra Amiri (suudi)

- Mahmut Öizmecioğlu

- Hüda Amiri (Suudi)

- Nısreen hashem Shammad (Ürdün)

- Vafika Ali Bilal  (Irak)

- Aden Kurt

- Habibullah Sefer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR