Advert
Advert
Advert
NEREYE GİDİYORUZ BÖYLE
Burhan KURMALI

NEREYE GİDİYORUZ BÖYLE

Bu içerik 2050 kez okundu.

  

   Sabah sabah A Haber kanalını izledim. Başlangıcından sonuna kadar bir algı yaratma hevesiyle sunulan haberleri dinledim sabırla… Hani Trol diyorlar ya, bu haber kanalından daha çrpıcı bir trol olabilir mi tanrı aşkına!

    Programın amacı CHP’yi terörist bir parti gibi göstermek. Daha da ileri giderek FETÖ’nün meclisteki temsilcisi olarak yansıtarak izleyici nezdinde CHP’yi yaftalamak. Şu sırlarda da işi daha ileri götürerek hedef oklarını büyük şehir belediye başkanlarına çevirdiler. İftira üstüne iftira. At boku duvara yapışmazsa da izi kalır babından.

    Kılıçtaroğlu’na, siyasi kimliğini milliyetçilik üzerine yapılandır, seni MHP’den Tunceli milletvekili yapalım diyen Bahçeli’nin düştüğü durum gerçekten de komik ötesi değil mi?

    Yapmadığı zam kalmadı Saray yönetiminin. Sonuncusu deği ama en son yapılanı doğalgaz oldu. Anlaşılıyor ki birileri bu memlekette alın teri dökenlerin ceplerine göz dikmiş. Verdiklerini yüzdelik dilimlerle geriye alıyor aldığı vergiler dışında. Oysa elin memleketinde petrol, doğalgaz, su gibi hayati kaynaklar insanlarına bedelsiz ya da düşük bedellerle sunuluyor. Elektriği unuttum bu arada o da elbette. Bizde, bu hizmetler sanki devletin kasası için para kaynağı gibi görülüyor ezelden beri…

    Yandaş medyaya önerim, ağız dolusu CHP’ye küfredeceğinize önce aynaya bakın!

    Terör örgütü FETÖ’yü bu memleketin başına, her istediğini vererek musallat edenlerin kim olduklarını benden iyi biliyorsunuz. Onlar daha dün milletten af dileyerek yanıltıldıklarını beirtmediler mi? Yoksa ben mi yanılıyorum!

    PKK ile kol kola giren kendileri değil mi? Dağdan inin çağrısında bulunarak onları davullu zurnalı karşılamamışlar mıydı? Yoksa gördüklerimiz bir yerli film senaryosu muydu?

    Terörist’i devletin kanalına çıkarmadılar mıydı?

    Apo ile parti olarak değil de devlet olarak görüşmeler yapıldı diye ben  mi söylemiştim yoksa!

    Nereden baksanız bu A Haber kanalı, muhalefet kanadına yönelik trollük görevini yapıyor. Hem de belgesel adı altında kurguladığı yalanlarla…

    Seçimlere doğru elbette amaçları muhalefeti kötülemek amaçlaeı ama daha iki yıl var. Gecelerin de bir sabahının olduğunu, karanlıkların elbet bir gün aydınlanacağını unutmasınlar diyorum…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR