Advert
Advert
Advert
NEYMİŞ EFENDİM!

NEYMİŞ EFENDİM!

Bu içerik 2142 kez okundu.

  Şu Beyaz TV yok mu? Sağ gösterip sol vurmakta üzerine yok kim ne derse desin! E, ne de olsa Gökçek ‘in televizyonu…

  Bu hafta sonu da yaptı yapacağını. Hüseyin Gülerce, CHP’ye verdi veriştirdi her zaman olduğu gibi…Kılıçdaroğlu’nuFETÖ’ye destek vermekle suçladı yayını boyunca! Yahu siz değil miydiniz Fethullah Gülen’in kuyruğuna takılıp yıllar yılı rant elde eden. Onun gazetesinde televizyon kanallarında fink atıyordunuz. Ağzınızdan salyalar akıyordu yalakalıktan, yandaşlıktan. Ne zaman yollarınız ayrıldı? Hangi çıkar çatışması yaşadınız? Ya da kendinizi kaça pazarladınız?

  İnsanın aklı almıyor böylesine dönekliğe. Daha düne kadar koyun koyuna, kucak kucağa olanların böyle birbirine düşman kesileceğine!

  CHP net tavrında… Darbe nereden gelirse gelsin karşı! Hem de şiddetle karşı. Bunu da her fırsatta dillendiriyor genel başkan. Hatta çağrı bile yapıyor terör örgütünün liderine. “Madem suçsuzsun, gel ülkene ve yargıda savun kendini, hesap ver!” Daha ne desin? Elinde sihirli bir değnek mi var ki gidip o terör örgütü başını tutup getirsin?

  CHP mağdurun yanında olacağız diyor. Terörün, darbenin yanında olacağız babından sözü olmamasına rağmen onu teröre destek vermekle suçlayanlar lütfen aynaya baksınlar!

  Gülerce ve onun gibiler, sanırım CHP’yi millet huzurunda etkisizleştirmek gibi bir misyon üstlenmişler. Ellerine aldıkları bumerang kendilerine dönecek, haberleri yok!

  İnsanca yaşamanın, özgür biçimde yaşamanın, huzurun ve barışın tek adresi CHP…

 

  CHP iktidarında güneşin aydınlığı hiç sönmeyecek ülkemizde…

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR