Advert
Advert
Advert
MADEM BİR ÖZÜR YETİYOR…

MADEM BİR ÖZÜR YETİYOR…

Bu içerik 2010 kez okundu.

    Rusya’dan özür diledik, uçaklar dolusu Rus turistler, memleketimizin yüzünü güldürdü. Ekonomimiz tavan yaptı neredeyse. Herhalde ticari ilişkilerimiz de tavan yapar yakında. Dünyanın en önde giden ihracatçı ülkesi oluveririz vesselam!

    İsrail’le de durum aynı. Fakat bizimkiler, İsrail bizden özür diledi diyor. Artık Coca Colaları gönül rahatlığı ile mideye indirebiliriz…

    Bir de Suriye’den özür dilesek, ülkemize gelen üç milyona yakın Suriyeli mülteciler memleketlerine döner belki de şöyle rahat bir nefes alırız belki!

    Olmaz olmaz demeyin, ya olursa!

    Suriye’den gelenleri vatandaş yapmaktan, onlara TOKİ evlerinden kont edindirmekten kurtuluruz en azından. Böylece de bizim memleketimizin garibanlarına, fakir fukaralarına, garip gurebalarına sıra gelir de onlar da rahat bir nefes alır…

                               KIZ ARAYANLAR ACİLE, SAĞLIK ARAYANLAR HAMAMA…

    Hani dün yazmıştım ya hükümetin başındaki adamın dediklerini, yandaş olmayan gazeteler işin daha doğrusunu sekiz sütuna manşetten vermişler. Memleketimizin başbakanı, kız arayanların acil servislere gitmelerini, hasta olanların ise hamamda terlemelerini buyurmuşlar…

    Buyurur elbette. Sözüm ona terör olaylarında yaralananları ziyaret etmek için hastaneyi ablukaya alıp giriş çıkışları kapatırsan, hali hazırdaki hasta ziyaretçilerini de çıkarırsan dışarı; oh ne ala! Mükemmel bir hastane görürsün karşında. Yahu söylenecek söz mü kaldı ki! Bizim başbakan, Yıldırım Akbulut’u geride bıraktı maşallah! Bol bol malzeme veriyor gaflarıyla… Ama bizim milletimizin maşallahı var! Onların verdiği bardakta zehir de olsa içerim diyor da ötesini demiyor vesselam!

                                               BUNU DA DUYACAKMIŞIZ MEĞER…

    Saraya yaranmak isteyen AKP’lilerin sayısı her geçen gün artıyor. Çünkü Saraydaki adam, siz ne derseniz deyin AKP’nin fiili başkanı. O ne derse o oluyor parti içinde. Baksanıza partinin genel başkanı bile her konuşmasına Saraydakine şükranla, minnetle, sadakatle başlıyor. Onun marifetlerini saya saya bitiremiyor.

    Milli Savunma Bakan Yardımcısı AKP’li eski bir vekil, Bir düğünde gelin hanıma evlilik cüzdanını verirken: “Erdoğan beyefendinin bir sünneti var biliyorsunuz. Bu sünnetin gereği olarak ben de bu cüzdanı geline takdim ediyorum.” buyurmuşlar. Oysa sünnet, peygamberin koyduğu kurallar değil midir inancımıza göre?

    Biz, daha önce de duymuştuk benzer sözleri:

    AKP Bursa milletvekili de Erdoğan için: “Ona dokunmak bile inanın bence ibadettir.” Buyurmamışlar mıydı?

    İstanbul AKP milletvekili: “Allah Erdoğan’ı bizim başımıza nasip ettiği için her gün iki rekat şükür namazı kılmamız lazım…” dememiş miydi?

    Düzce AKP milletvekilinin: “Erdoğan Allah’ın tüm sıfatlarını üzerinde taşıyor.” Sözlerini unutmadık daha!

    AKP Aydın İl Başkanı: “Sayın Erdoğan’a biz o kadar bağlıyız ki sanki o bizim için ikinci peygamber.”

    Yorumsuz…

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR